Yıldırımlı Öğrencilere Tiyatro Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Yıldırımlı Öğrencilere Tiyatro Müjdesi

Yıldırım Belediyesi ve Kaymakamlığı işbirliğinde gerçekleştirilen ''Anladınızmı beni?'' adlı proje kapsamında, bin 500 ilköğretim okulu öğrencisi ücretsiz tiyatro izleyecek.

25.01.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediyesi ve Kaymakamlığı işbirliğinde gerçekleştirilen "Anladınızmı beni?" adlı proje kapsamında, bin 500 ilköğretim okulu öğrencisi ücretsiz tiyatro izleyecek.

Yıldırım Belediyesi, Kaymakamlığı ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) işbirliğinde hayata geçirilen projesi çerçevesinde Adile Naşit Tiyatrosu'nda sahnelenen oyunlar, öğrencilerin hem eğlenmesini sağlıyor hem de eğitimine katkıda bulunuyor.

Bu kapsamda "Kendin Ol" isimli oyun, Kazım Karabekir İlkokulu ve Anadolu İ.H.O. öğrencileri tarafından beğeniyle izlendi. Oyunda; karınca, ağustos böceği ve karga tarafından çalışmanın önemi, boş vakitlerin değerlendirilmesi, çevre bilinci ve kitap okuma alışkanlığı konularına vurgu yapıldı.

Çocukların bireysel ve sosyal gelişimleri için tiyatro etkinliklerinin aralıksız olarak devam edeceğini belirten Başkan Edebali, "Bugünümüzün ortağı, geleceğimizin teminatı yavrularımızın eğitimi için özel ilgi ve hassasiyet gösteriyoruz. Çocuklarımızın eğitimine bu tarz kültürel etkinliklerimiz ile destek oluyor, sosyal gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Projemiz kapsamında ilçemizde bulunan 1500 ilköğretim okulu öğrencisine tiyatro, salon ve ulaşım hizmetlerini ücretsiz olarak sunuyoruz. Yeni Yıldırım'da çocuklarımızın kültür ve sanatla iç içe büyümelerini istiyoruz" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yıldırımlı Öğrencilere Tiyatro Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement