Yıldızgücüspor, Yaşlı Kurtla Hedefe Koşuyor - Son Dakika
Yerel

Yıldızgücüspor, Yaşlı Kurtla Hedefe Koşuyor

Yıldızgücüspor, Yaşlı Kurtla Hedefe Koşuyor

2012-2013 sezonu Türkiye Şampiyonası 2.kademe de rakiplerini yenen Nazilli Yıldızgücüspor U19 futbol takımı yarı finale kaldı.

04.06.2013 17:52

2012-2013 sezonu Türkiye Şampiyonası 2. kademe de rakiplerini yenen Nazilli Yıldızgücüspor U19 futbol takımı yarı finale kaldı.

Türkiye'de en iyi 4 takım arasına giren Yıldızgücüspor, Sakarya'da yapılacak finaller için şampiyonluk yemini etti. Nazilli Belediye ve Yıldızgücüspor Kulüp Başkanı Haluk Alıcık ile ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç'ın katıldığı son antrenmanda futbolculara baklavalı moral dopingi yapılırken, Başkan Alıcık'ta 5 bin TL prim dağıttı.

Manisa'da düzenlenen 2. kademe müsabakalarında Denizli Dokuzkavaklarspor'a 3-0 mağlup olan Nazilli Yıldızgücüspor, ikinci maçta Bayrampaşaspor'u ise 1-0 mağlup etti. Denizli Dokuzkavaklarsor'un Bayrampaşaspor'a 2-1 yenilmesiyle üçlü averaj gereği penaltı atışlarında Bayrampaşa'yı 5-4, Denizli Dokuzkavaklarspor'u da 4-2 mağlup eden Yıldızgücüspor, 2. kademe grup finalinde ise Çorlu Velimeşe Belediyespor'u oynadığı güzel futbol ile 3-0 mağlup ederek, Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına girdi. Türkiye'nin 4 bölgesinde yapılan 2. kademe grup maçlarında ise Nazilli Yıldızgücüspor'un yanı sıra diğer gruplarda Adanaspor, Orduspor ve Orhangazispor'un şampiyon olduğu belirtilirken, Sakarya'da oynanacak olan yarı finale kalan takımların hazırlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.

2. kademe grup birinciliğinin ardından liglerin sona ermesini değerlendiren Nazilli Yıldızgücüspor, Nazilli Belediyespor'un Esat Ergüler Tesislerinde idmanlarını sürdürdü. Çalışkanlığı ve başarılarıyla 'Yaşlı Kurt' lakabı takılan Antrenör Hüseyin Yıldırım yönetimindeki Yıldızgücüspor, yaklaşık 1 haftalık çalışmanın ardından Türkiye Şampiyonası finallerinin hazırlığı için son idmanını gerçekleştirirken, kendilerini Nazilli Belediye ve Yıldızgücüspor Kulüp Başkanı Haluk Alıcık ile ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç ve Yıldızgücüspor yönetimi ziyaret etti. Federasyon Başkanı Kıvanç ve yöneticiler idmana iki tepsi baklava getirerek futbolculara moral verirken, Belediye ve Kulüp Başkanı Haluk Alıcık'ta futbolculara 5 bin TL prim dağıttı. Futbolculara başarılar dileyen Başkan Alıcık; "Nazilli'nin geleceği olan sizlere güveniyoruz. Geleceğin Nazilli Belediyespor'u olmanız için hiçbir engel yok. Şuan Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına girdiniz. Bu gerçekten büyük bir başarı. Ama ben sizlerden şampiyonluk bekliyorum. İnşallah bir aksilik olmazsa sizleri de desteklemeye Sakarya'ya gelmeye çalışacağım" dedi.

Yarı Final müsabakalarına kaldıkları için Yıldızgücüsporlu futbolculara teşekkür eden ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç da ; "Türkiye'de U19 liginde 1. grupta Muğla'da, 2. grupta Manisa'da şampiyon olarak Türkiye'de ilk 4 takım arasında kaldığınız için şahsım ve federasyonum adına sizleri kutluyorum. İnşallah bu 4 takım arasından da şampiyon olarak Yıldızgücüspor kupayla beraber Nazilli'ye dönecek. İnşallah ben bu heyecanı, bu şevki sizlerde görüyorum" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON OLARAK DÖNECEĞİZ"

Yıllardır Yıldızgücüspor'un Türkiye futboluna önemli katkılar sağlaması için çalıştıklarını ifade eden Genel Menajeri Önder Şimşek ise; "Bizlere bu mutluluğu yaşatan sporcularımız ve değerli hocalarımız Hüseyin Yıldırım ile yeğeni Rıdvan Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Teknik heyet ve futbolcular olarak aldığımız bu başarıyı da bizlere her zaman destek veren her zaman yanımızda olan Nazilli Belediye ve Kulüp Başkanımız Haluk Alıcık ile yöneticilerimize armağan ediyoruz. İkinci kademe maçlarının ardından hiç ara vermeden çalışmalarımızı sürdürdük. Esat Ergüler tesislerinde yaptığımız idmana sağolsun Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve Federasyon başkanımız gelerek bizlere moral verdiler. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bizler onların bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Perşembe günü yarı final maçımızın kurası çekilecek ve hafta sonu da inşallah 2 maçı alarak Türkiye şampiyonu olarak Nazilli'ye döneceğiz. Teknik heyet olarak futbolcularımıza güveniyoruz. Onlar önümüzdeki yıllarda Nazilli Belediyespor'a çok fayda sağlayacak. Onların içinden birçok oyuncumuz A takımda oynayacak, buna inanıyoruz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızgücüspor, Yaşlı Kurtla Hedefe Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement