Yıldızlar Bayan Futsal Türkiye Şampiyonları Vali Güzeloğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yıldızlar Bayan Futsal Türkiye Şampiyonları Vali Güzeloğlu'nu Ziyaret Etti

Yıldızlar Bayan Futsal Türkiye Şampiyonları Vali Güzeloğlu\'nu Ziyaret Etti

Yıldızlar Bayan Futsal Şampiyonu olan Türkiye Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu öğrencileri ve Down Sendromlu Koşu Türkiye Şampiyonu Hamdi Haldız Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti.

24.04.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldızlar Bayan Futsal Şampiyonu olan Türkiye Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu öğrencileri ve Down Sendromlu Koşu Türkiye Şampiyonu Hamdi Haldız Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Öğrencilerinden Türkiye Yıldızlar Futsal Bayan Türkiye Şampiyonları ile Down Sendromlu Koşu Türkiye Şampiyonu Hamdi Haldız, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'na ziyarette bulundular. Ziyarette Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintımar da hazır bulundu. Türkiye Yıldızlar Futsal Bayan Türkiye Şampiyonları Ayşe Yılmaz, Sevde Yavuz, Sude Yavuz, Ece Tekmen, Ceyda Özalp, Sude Nur Yolcu, Kübra Deniz, Işılay Çetinkaya, Beyza Alptekin ve 100 metre Down sendrolmlu koşu Türkiye Şampiyonu Hamdi Haldız, Vali Güzeloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Vali Güzeloğlu'na sporcuları tanıtarak, samimi karşılamalarından dolayı teşekkür etti ve çiçek takdiminde bulundu.

Vali Güzeloğlu ise, Türkiye Yıldızlar Futsal Türkiye Şampiyonu bayan sporcular ile Down Sendromlu Koşu Türkiye Şampiyonu Hamdi Haldız'ı tebrik ederek, onlarla yakından ilgilendi ve hediyeler vererek. başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızlar Bayan Futsal Türkiye Şampiyonları Vali Güzeloğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement