Yılmaz: "Hemşehrilerimizin Hizmetkarıyız" - Son Dakika
Yerel

Yılmaz: "Hemşehrilerimizin Hizmetkarıyız"

Yılmaz: "Hemşehrilerimizin Hizmetkarıyız"

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Biz bir hizmet partisiyiz.

05.03.2014 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Biz bir hizmet partisiyiz. Biz hemşehrilerimizin hizmetkarıyız. Sayın Başbakanımızın söylediği gibi, biz milletimize efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik" dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Çatalpınar ilçesi ve Göller Beldesi'ni ziyaret etti. AK Parti'nin kardeşler topluluğu olduğunun altını çizen Yılmaz, "Biz eski ve yeni milletvekillerimizle hep birlikte çalışıyoruz. Milletvekillerimiz ve eski Milletvekilimiz ve Grup Başkanvekilimiz Eyüp Fatsa ilçelerde çalışıyor. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş haftaya Ordu'ya geliyor. Biz bir hizmet partisiyiz. Biz sizin hizmetkarınızız. Sayın Başbakanımızın söylediği gibi, 'Biz size efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik' " diye konuştu.

"ÇATALPINAR BİZİM DOSTUMUZDUR"

"Biz Büyükşehirde, Ahmet Türe kardeşimiz ise Çatalpınar'da sizin hizmetkarınız olacak" diyen Yılmaz, "Çatalpınar'la her zaman güzel diyaloglarımız oldu. Çatalpınar'la her zaman dost olduk. Biz Çatalpınar, Çatalpınar'da biz oldu. Hiçbir zaman kendimizi sizden ayırmadık. Her zaman geldiğimizde bu meydanımız dolu oldu. Bize her zaman destek oldunuz. Size verdiğimiz sözlerin teminatı, Ordu'ya yaptığımız hizmetlerdir. İktidar olarak 12 yıl içerisinde Ordu'ya ne söz verdiysek yerine getirdik. 30 Mart'ta destek sizden verilen sözleri tutmak ise bizdendir. Sizlere bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" İfadelerini kullandı.

Çatalpınar Belediye Başkanı Muhasin Eriş de AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'a sarılarak kendisine seçimlerde başarılar diledi.

Yılmaz, beldede yaptığı ziyaretlerin ardından Fatsa'ya hareket etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmaz: 'Hemşehrilerimizin Hizmetkarıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement