Yol Kenarına Park Eden Arızalı Otomobile Çarptı: 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yol Kenarına Park Eden Arızalı Otomobile Çarptı: 7 Yaralı

Yol Kenarına Park Eden Arızalı Otomobile Çarptı: 7 Yaralı

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde arızalanarak yol kenarına çekilmiş otomobile, başka bir otomobil arkadan çarptı.

27.09.2015 11:34

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde arızalanarak yol kenarına çekilmiş otomobile, başka bir otomobil arkadan çarptı. Kazada 1'i çocuk, 7 kişi yaralandı.

Kaza bu sabah Samsun- İstanbul D-100 karayolu Osmancık İlçesi Ovacıksuyu Köyü yakınlarında meydana geldi. Kurban bayramı tatili dönüşü Samsun'dan İstanbul'a giden 32 yaşındaki Hakan Keklik yönetimindeki 34 TR 1176 plakalı otomobil, arıza nedeniyle yol kenarına park eden 31 yaşındaki Ali Adıgüzel yönetimindeki 34 LY 2731 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle sürücü Hakan Keklik, aynı otomobilde bulunan 53 yaşındaki Nezaket Keklik  ve diğer otomobil sürücüsü Ali Adıgüzel ile aynı otomobilde bulunan 2 yaşındaki Yiğit Adıgüzel, 28 yaşındaki Gülsade Adıgüzel, 32 yaşındaki Canan Adıgüzel ve 34 yaşındaki Şenol Adıgüzel yaralandı.

Yaralılar, sevk edilen ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ciddi olan Canan Adıgüzel ile Nezaket Keklik Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Osmancıkçorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yol Kenarına Park Eden Arızalı Otomobile Çarptı: 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement