Gemerek'te Yolda Kalanlara Yardım Eden Polise Araç Çarptı - Son Dakika
Yerel

Gemerek'te Yolda Kalanlara Yardım Eden Polise Araç Çarptı

Sivas'ın Gemerek ilçesinde yoldan çıkan araçların sürücülerine yardım eden trafik polislerinden biri, bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

07.01.2015 20:18  Güncelleme: 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Gemerek ilçesinde yoldan çıkan araçların sürücülerine yardım eden trafik polislerinden biri, bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'den Şarkışla'ya giden bir yolcu otobüsü, Kayseri-Sivas karayolunun Beştepeler mevkisinde kayarak yoldan çıktı.

Kaza ihbarı üzerine yola çıkan Şarkışla Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği görevlileri, karayolunun Şarkışla-Gemerek bölümündeki Karagöl köyü mevkisinde tipi nedeniyle yoldan çıkan araçların sürücülerine yardım etmek için durdu.

Bu sırada, İbrahim Andal yönetimindeki 38 LU 818 plakalı panelvan tipi araç, önce polis memuru İdris Yerli'ye, ardından da ekip otosuna çarptı.

Kazada yaralanan ve ambulansla kaldırıldığı Gemerek Devlet Hastanesinden Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Yerli'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu arada, Beştepeler mevkisinde yoldan çıkan otobüste bulunan 25 yolcunun başka bir otobüsle Şarkışla'ya gönderildiği belirtildi.

Zincirleme trafik kazası: 3 yaralı

Sivas-Kayseri karayolunun Beştepeler mevkisinde tipi nedeniyle 8 aracın aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kazada, ismi öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. Yaralıların Gemerek'ten çıkan sağlık ekiplerince bölgedeki hastanelere kaldırıldığı belirtildi.

Bu arada, kaza yerine gitmek üzere Şarkışla'dan yola çıkan polis, jandarma ve sağlık ekipleri ile basın mensupları, Şarkışla-Gemerek arasında etkili olan tipi nedeniyle bölgeye ulaşamadı.

Karayolları ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürüyor. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gemerek'te Yolda Kalanlara Yardım Eden Polise Araç Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement