Yozgat'ta Kapatılan Içkili Mekanların Işletmecileri Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Kapatılan Içkili Mekanların Işletmecileri Eylem Yaptı

Yozgat\'ta Kapatılan Içkili Mekanların Işletmecileri Eylem Yaptı

Yozgat Valiliği'nin, OHAL kapsamında 28 Eylül 2016 tarihinde il genelindeki tüm bar, pavyon, gazino gibi mekanları kapatmasının ardından yaklaşık 3 aydır mağdur olduklarını belirten işletme sahipleri, eylem yaptı.

06.01.2017 07:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Valiliği'nin, OHAL kapsamında 28 Eylül 2016 tarihinde il genelindeki tüm bar, pavyon, gazino gibi mekanları kapatmasının ardından yaklaşık 3 aydır mağdur olduklarını belirten işletme sahipleri, eylem yaptı.

Yozgat Valiliği önünde aileleriyle birlikte oturma eylemi yapan içkili mekan sahipleri, Vali Kemal Yurtnaç ile konuşmak istedi. Görüşme talebine olumlu yanıt alamayan mekan sahipleri ve aileleri, polisin müdahalesiyle karşılaştı. Yerköy ilçesinde gazino işletmeciliği yapan Hamza Kömürcüoğlu, Vali Yurtnaç'ın, daha önce 4 Ocak tarihinde mekanlarının açılacağını söylemesi üzerine 3 aydır beklediklerini belirterek, '103 gündür mekanlarımız kapalı, borçlarımız birikti. Şimdi de OHAL uzadı diye mekanlarımızı açmıyorlar. Ne yapalım biz parasızlıktan çocuklarımızı okula gönderemiyoruz, evimize ekmek götüremiyoruz. Şimdi Vali beyle görüşmeye geldik ama ulaşamadıkö dedi.

Kalabalık, Polisin müdahalesiyle Valilik önünden uzaklaştırılırken, gözaltına alınmak istenen içkili mekan sahibi Coşkun Emrebaş ise ne yapacaklarını bilemediklerini ve zor durumda olduklarını söyledi. Emniyet yetkililerinin, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök'ün görüşmek üzere kendilerini beklediğini söylemeleri üzerine kalabalık sakinleşti. Oturma eylemi yapan bir kadın Vali Yurtnaç'a tepki göstererek, 'Vali bizi bu duruma düşürdü. Tayyip Erdoğanı çok seviyoruz. Tayyip Erdoğan ne yapsın. Valinin yaptığına bakınö diye feryat etti.

Kelepçe takılan bir mekan sahibinin sıkışan kelepçesi açılamayınca polis ekipleri zor anlar yaşadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Kapatılan Içkili Mekanların Işletmecileri Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement