Ytb'nin 2015 Mali Destek Prgramları Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Ytb'nin 2015 Mali Destek Prgramları Tanıtıldı

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nca (YTB) 2015 yılında yürütülen mali destek programları, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine tanıtıldı.

10.04.2015 09:21

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nca (YTB) 2015 yılında yürütülen mali destek programları, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine tanıtıldı.

YTB İzmir Bölge Koordinatörlüğü, Bornova Kaymakamı Kadri Canan'ın öncülüğünde İzmir Koleji Mevlana Yerleşkesi'nde düzenlenen toplantıyla kurumun, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, uluslararası kuruluşlar, düşünce kuruluşları ve araştırma merkezleri ile kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik 2015 yılında yürüttüğü mali destek programları hakkında bilgilendirme yaptı.

YTB İzmir Bölge Koordinatörü Fırat Yaldız, üniversite ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı toplantıda yaptığı sunumda, başkanlıklarının 2015 yılında, yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları, soydaş ve akraba topluluklar ve Türkiye'de yükseköğrenim gören uluslararası öğrenciler ile "ortak konular" başlıkları adı altında 15 mali destek programına başvuru kabul ettiğini belirtti.

Programlarının amaçları ile bu konularda hazırlanan projelere sağlanan mali destekler hakkında bilgi veren Yaldız, programlara proje başvurularının online olarak "proje.ytb.gov.tr" internet adresinden yapılabildiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ytb'nin 2015 Mali Destek Prgramları Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement