Yüksekova Haber Tib'in Engelleme Kararına İtiraz Etti - Son Dakika
Yerel

Yüksekova Haber Tib'in Engelleme Kararına İtiraz Etti

Yüksekova Haber Tib\'in Engelleme Kararına İtiraz Etti

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yayın yapan Yüksekova Haber internet sitesi Hukuk Danışmanlarından avukat Ramazan Demir, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın (TİB) Yüksekova Haber’e yönelik erişim engelleme kararına karşı itirazda bulundu.

27.07.2015 19:39

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yayın yapan Yüksekova Haber internet sitesi Hukuk Danışmanlarından avukat Ramazan Demir, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın (TİB) Yüksekova Haber'e yönelik erişim engelleme kararına karşı itirazda bulundu.

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın aralarında Yüksekova Haber, DİHA, Sendika. Org, ANF, Özgür Gümdem gibi birçok özgür basın kuruluşunun internet sitelerinin de bulunduğu 96 haber sitesine getirdiği erişim engelleme kararına karşı Yüksekova Haber Hukuk Danışmanlarından Av. Ramazan Demir, avukatlar Av. Ali Deniz Ceylan ve Av. Gülşah Deniz, TİB'in yasaya aykırı olan kararını onaylayan Ankara Gölbaşı Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararına itirazda bulundu. Avukatlar, halkın en doğru ve tarafsız haber kaynaklarına doğrudan ve keyfi bir şekilde engelleme getirildiğini savundu.

Öte yandan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kerem Altıparmak ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaman Akdeniz da Yüksekova Haber dahil 96 adrese uygulanan erişim engeline ayrıca itiraz ettiğini açıkladı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksekova Haber Tib'in Engelleme Kararına İtiraz Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement