Yunus Emre Türbesi Işıl Işıl Oldu - Son Dakika
Yerel

Yunus Emre Türbesi Işıl Işıl Oldu

Yunus Emre Türbesi Işıl Işıl Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula’da Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesi, Carullah Bin Süleyman Cami ve Yunus Emre Camisini aydınlattı.

13.07.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula'da Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesi, Carullah Bin Süleyman Cami ve Yunus Emre Camisini aydınlattı. Işıl ışıl olan türbe ve camiler ziyarete gelenlerin beğenisini topladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Emre Mahallesi'nde düzenlenecek Kadir Gecesi programından önce Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesini LED ışıklarla aydınlattı.

Yapılan ışıklandırma çalışmaları neticesinde farklı bir konsepte kavuşan türbe ve camiler vatandaşların ve ziyarete gelenlerin büyük beğenisini kazandı. Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, "Manisa'da 200'ün üzerinde gerçekleştirilen cami ışıklandırmasına her geçen gün yenilerinin eklenmesiyle artmaya devam ediyor. Camilerin ışıklandırma çalışmalarına her ilçede olduğu gibi Kula'da da devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Yunus Emre ve Tabduk Emre Camisi ile çevresi ışıklandırıldı. Gerçekleştirilecek olan 15. Yunus Emre Anma Etkinliği ve Kadir gecesine hazır hale getirildi. Kula'da camilerin ışıklandırılmasına devam edilecek. Bu konuda hassas davranan Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Cengiz Ergün cami ve ibadethanelerin ışıklandırma ve aydınlatma çalışmalarına aralıksız devam edilmesi noktasında kesin talimatı var" dedi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise yapılan çalışmaların önemine değinerek,"Hayatımızın en kıymetli mekanları olan ibadethanelerimizin, tarih boyunca olduğu gibi bu günlerde de birer cazibe merkezi haline getirilmesi çok büyük önem arz etmektedir. Bu konuda aralıksız çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz Kula'da aralıksız çalışmaya ve camilerimizi ışıklandırmaya devam ediyor. Geleneksel Yunus Emre Anma ve Kadir Gecesi programı için Emre Mahallemizde bulunan camilerimiz ve türbemiz ile çevre aydınlatmaları bitirilerek hazır hale getirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunus Emre Türbesi Işıl Işıl Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement