Yüreğir Belediyesi İftar Programlarını Beldelere Taşıdı - Son Dakika
Yerel

Yüreğir Belediyesi İftar Programlarını Beldelere Taşıdı

Yüreğir Belediyesi İftar Programlarını Beldelere Taşıdı

Yüreğir Belediyesi tarafından, ilçeye son seçim öncesi bağlanan beldelerde iftar programı düzenlendi.

02.08.2012 17:06

Yüreğir Belediyesi tarafından, ilçeye son seçim öncesi bağlanan beldelerde iftar programı düzenlendi.

Yüreğir Belediyesi, ilçeye son seçim öncesi bağlanan Doğankent, Solaklı, Yunusoğlu, Misis ve Geçitli beldelerinde iftar programı düzenledi.

Belde halkıyla birlikte iftar çadırında orucunu açan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ramazan ayı dolayısıyla her gün Yüreğir'in ayrı bir bölgesinde vatandaşlarla birlikte olmaya devam edeceklerini belirterek, "Artık bir Türkiye klasiği haline gelen Yüreğir Belediyemizinde geleneksel hale getirdiği İftar programları bizler için yoğunlaştırılmış anlatma, dinleme ve gözlemleme fırsatlarına dönüştü. Değiştirmek için dinlemek ve değerlendirmek gerek, bu programlar bize bu fırsatı geniş şekilde sunuyor" dedi.

Çelikcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Düzenlediğimiz iftarlar sayesinde vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Onların Ramazan coşkusuna ortak olurken gittiğimiz bölgede bu yıl içerisinde bitireceğimiz yeni projelerimizi anlatıyoruz. Vatandaşımızın yeni teklif, tespit ve tenkitleri varsa onları da kayıt altına alıyoruz. Ramazan kendi bedenlerimiz kadar yaşadığınız beldeleri de mamur etme, yenileme, düzeltme şansını bu İftarlar vesilesi ile cömertçe sunuyor bizlere. Adana'da Ağustos sıcağında inancın serin gölgesinde vatandaşlarımızla birlikte bu masalarda olmak tarifsiz bir mutluluk veriyor şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüreğir Belediyesi İftar Programlarını Beldelere Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement