Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde "teravih namazına gidiyorum" diye evinden ayrılan ve bir haftadır haber alınamayan 83 yaşındaki kişinin cesedine ulaşıldı.

20.06.2016 17:06

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde "teravih namazına gidiyorum" diye evinden ayrılan ve bir haftadır haber alınamayan 83 yaşındaki kişinin cesedine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, pancar tarlasını sulamak için baraj kenarına gelen bir vatandaş, suyun kenarında hareketsiz yatan birini gördü.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, suda boğulması sonucu öldüğü tahmin edilen kişinin, bir haftadır kayıp olan Arif Yolatan (83) olduğunu tespit etti.

Yolatan'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Geçen hafta pazartesi günü iftardan sonra "teravih namazına gidiyorum" diyerek evinden ayrılan Arif Yolatan, geri dönmemişti.

Batman'da bıçaklı kavga: 1 ölü

Batman'da bir genç, tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Merkez Kuyubaşı köyünde ikamet eden Hasan G. (21) ile Yunus G. (19) arasında henüz belirlenemeyen nedenle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Yunus G, Hasan G'yi kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan Hasan G, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan müdahalenin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Ancak çabaya rağmen Hasan G, kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri, Yunus G'nin yakalanması için çalışma başlattı.

- Tartıştığı kadını bıçaklayıp kendisine zarar verdiği iddiası

Eskişehir'de gönül ilişkisi olduğu iddia edilen kadını bıçakladığı ve daha sonra kendisine zarar verdiği öne sürülen zanlı, hastanedeki tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi.

17 Haziran'da Vişnelik Mahallesi Park Sokak'ta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmada Tuğba K'yı (36), bıçakla ağır yaralayan ve daha sonra kendisine aynı bıçakla zarar verdiği iddia edilen Fatih S. (33), Eskişehir Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Fatih S, Adliye Sarayı'na girişinde, Tuğba K'nın yakınlarının saldırısına uğradı.

Saldırıda bulunanlar polis ekipleri tarafından uzaklaştırıldı.

Annesinin emekli maaşını gasbettiği iddiası

Manavgat'ta annesini tehdit ederek emekli maaşını gasbeden kişi tutuklandı.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kasaplar Mahallesinde Mehmet Ş'nin (31) birlikte yaşadığı 68 yaşındaki annesini tehdit ederek emekli maaşını zorla elinden aldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, Mehmet Ş'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement