Yurtta Kış - Son Dakika
Güncel

Yurtta Kış

Kahramanmaraş Kayseri karayolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor.

06.01.2015 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle zaman zaman kapanan Göksun- Kayseri karayolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Göksun-Kayseri karayolunun 30. kilometresindeki Keklikoluk rampasında yolda kalan araçlar nedeniyle yol bir süre ulaşıma kapandı.

Sürücüler araçlarına zincir takarak yoluna devam etmeye çalıştı. Karayolları ekipleri ulaşıma kapanan bölgede kar küreme ve tuzlama çalışması yaparak yolu açık tutmaya çalışıyor. Bölge Trafik Amirliği ekipleri de zincirsiz ve kış lastiği olmayan araçların geçişine izin vermiyor.

Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ile Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, bölgeye giderek çalışmaları inceledi.

Kaymakam Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ulaşıma kapanan Göksun-Kayseri karayolunun ekiplerin gayretli çalışması sonucu ulaşıma açıldığını söyledi.

İlçe merkezi ile Kayseri ve Kahramanmaraş karayollarının ulaşıma açık tutulması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Pehlivan, karayolları, belediye ve bölge trafik ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement