Siverek'te Eğitime Kar Engeli - Son Dakika
Yerel

Siverek'te Eğitime Kar Engeli

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, taşımalı sistemin uygulandığı okullarda eğitime bir günlük ara verildi.

08.01.2015 15:31  Güncelleme: 15:49

Siverek ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı sisteminin uygulandığı okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışı bölgede etkisini sürdürüyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle 70 mahalleye ulaşım sağlanamıyor. Kırsal bölgelerde taşımalı sistemin uygulandığı okullarda ise eğitime 1 gün ara verildi.

Siverek'e 50 kilometre mesafedeki Çıkrık Mahallesi'nde, rahatsızlanan 4 aylık hamile Aysel İriz'i almaya giden ambulans, kar yağışından dolayı hastaya ulaşamadı. Bunun üzerine İriz, başka bir araçla ambulansın bulunduğu mevkiye kadar getirildi. İriz'in bindiği 112 Acil Servis aracı ise bir süre gittikten sonra kaza yaptı. Hasarlı kazanın ardından hamile kadın bir başka ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kahramanmaraş

Göksun ilçesinde, etkili olan kar yağışı fırtına nedeniyle Göksun- Kayseri ve Göksun-Kahramanmaraş karayolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Bölgede etkili olan kar yağışı karayolu ulaşımını olumsuz etkiledi. Göksun'dan Kayseri ve Kahramanmaraş istikametine giden sürücüler, olumsuz hava koşulları nedeniyle zor anlar yaşadı. İlçe merkezinde uygulama yapan trafik ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor, kamyon ve çekicilerin geçişine izin vermiyor.

Karayolları ekiplerinin bölgedeki çalışması devam ediyor. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siverek'te Eğitime Kar Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement