Yurtta Kış - Son Dakika
Yerel

Yurtta Kış

Yayladağı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Yayladağı Antakya karayolunda ulaşım tek şeritten sağlanıyor Belediye Başkanı Kalkan: "44 mahallemize dünden bu yana ulaşım sağlanamıyor.

11.01.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Yayladağı- Antakya karayolunda ulaşım tek şeritten sağlanırken kapanan mahalle yollarında çalışmalar sürüyor.

İlin bazı bölgelerinde dün başlayan ve sabaha kadar kadar süren kar yağışı, Yayladağı ilçesini beyaza bürüdü.

Gece aralıklarla kapanan Yayladağı-Antakya karayolu, ekiplerin çalışması sonucu tek şeritten ulaşıma açıldı.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aniden bastıran yoğun kar yağışının ilçede hayatı olumsuz etkilediğini söyledi.

Yolda kalan araçları gece süren çalışmalarla kurtardıklarını belirten Kalkan, "Bazı hasarlı kazalar oldu. 44 mahallemize dünden bu yana ulaşım sağlanamıyor. Ekipler, 4 greyderle yolun açılması için çalışmalara başladı. Hava şartları müsaade ederse kısa sürede bu mahallerimize ulaşım sağlanacak" diye konuştu.

Kalkan, belediyeden yaptıkları anonslarla sürücüleri kış lastiği ve zincir takmaları konusunda uyardıklarını sözlerine ekledi.

Suriyeli çocukların kar sevinci

Yağışın okulların hafta sonu tatiline rastlaması nedeniyle çocuklar karın tadını çıkardı. Bu sevinci Suriyeli çocuklar da yaşadı.

İlçedeki evlerde kalan Suriyeli çocuklar, arkadaşlarıyla kartopu oynayıp eğlendi. Bu çocuklar, yaptığı kardan adama, Özgür Suriye Bayrağı işlemeli atkı astı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yurtta Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement