Yürüme Engelli Adamın Feci Sonu - Son Dakika
Güncel

Yürüme Engelli Adamın Feci Sonu

Antalya’nın Demre ilçesinde, yürüme engelli bir vatandaş yük kamyonunun engelli motosikletine çarpmasıyla hayatını kaybetti.

08.02.2015 16:53

Antalya'nın Demre ilçesinde, yürüme engelli bir vatandaş yük kamyonunun engelli motosikletine çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Kaza, saat 12.20 sıralarında D-400 Karayolu Demre Hali yanında meydana geldi. Motosikletiyle dolaşmak için dışarı çıkan yürüme engelli Bayram Dönmez (47), Demre Çayı bölgesinden gelen H.Y. (54) yönetimindeki yüklü kamyonla çarpıştı. Kayalarla yüklü kamyonun motosikletinin arka kısmına hafifçe çarpmasının ardından yere düşen Bayram Dönmez, tonlarca ağırlığı olan kamyonun altında kalarak can verdi. Talihsiz adamın belden yukarısı parçalara ayrıldı. Kaza sonrası polis, güvenlik şeridi oluşturdu.

ARKADAŞLARININ ALDIĞI MOTOSİKLETE ÇOK SEVİNMİŞTİ

Eskişehir'de yaşayan ve bir ay önce Demre'de çalışan arkadaşlarının yanına tatil için gelen Bayram Dönmez'e, arkadaşları zorlanmasın diyerek engelli motosikleti aldı. Motosikletin sevinci ile ilçede coşkuyla dolaşan Dönmez'in sevinci fazla uzun sürmedi. Olay yerine gelen Dönmez'in arkadaşları sinir krizi geçirdi. Dönmez'in arkadaşlarından Ercan Öcal, "Eskişehir'den benim yanıma gezmeye geldi. Eşi ölmüştü. Biz beraber ona Antalya'da bir ay önce motor aldık. Böyle olacağını bilmiyorduk. Kahrolduk" diye konuştu.

Dönmez'in cesedi incelenmek üzere adli tıpa gönderilirken, emniyet olayla ilgili soruşturma başlattı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yürüme Engelli Adamın Feci Sonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement