Yuva Mahallesi'ne Sıcak Asfalt - Son Dakika
Yerel

Yuva Mahallesi'ne Sıcak Asfalt

Elmalı'ya bağlı Yuva Mahallesi'nin yolları, Antalya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle sıcak asfaltla kaplandı.

03.09.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elmalı'ya bağlı Yuva Mahallesi'nin yolları, Antalya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle sıcak asfaltla kaplandı.

Ağustos ayı başında yaşanan sel felaketi nedeniyle alt yapısı ve yolları büyük ölçüde tahrip olan Elmalı'ya bağlı Yuva Mahallesi'nin sokakları sıcak yapıldı.

Selin ardından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Elmalı Belediyesi ekipleri, mahallenin sokaklarında sıcak karışım asfaltla kapladı. Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, yaklaşık bir ay öncesi Yuva Mahallesi'nde büyük bir sel afeti yaşandığını, selin yaralarını sarmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Selin yaralarının sarıldığını ifade eden Öztekin, şöyle konuştu:

"Devletimizin büyüklüğünü ve gücünü bir kez daha gördük. Selin ardından henüz bir ay bile geçmeden mahallemizin yolları sıcak karışım asfaltla kaplandı. Mahallemize dökülen sıcak karışım asfalt iki kilometredir. Ben selin hemen ardından verdikleri destekle selin yaralarının sarılmasında büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve devletimizin diğer ilgili kurumlarına teşekkür ediyorum."

Yaşanan sel felaketinin ardından mahallede incelemelerde bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mahallenin yollarını sıcak asfalt yapma söz vermişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yuva Mahallesi'ne Sıcak Asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement