Zabıtadan Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Zabıtadan Başkan Ergün'e Ziyaret

Zabıtadan Başkan Ergün\'e Ziyaret

Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra nezdinde tüm zabıta personelinin haftasını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

02.09.2014 17:05  Güncelleme: 17:06

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 188. Zabıta Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra ve merkez ilçelerin zabıta müdürlerini makamında konuk etti.

1-7 Eylül arasında kutlanan Zabıta Haftası çerçevesinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi ve zabıta amirleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu. Kendilerini konuk ettiği için Başkan Ergün'e teşekkürlerini ifade İra, "188. Zabıta Haftası kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma törenimizin ardından valimiz Erdoğan Bektaş'a bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Bu çerçevede Büyükşehir Belediye Başkanımıza da nezaket ziyaretinde bulunduk. Bizleri konuk ettiği için teşekkür ediyoruz" dedi.

Zabıta belediyenin aynasıdır

İra'nın ardından söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de," Yaptığınız ziyaretten dolayı teşekkürlerimi ifade ediyorum. Zabıta birimi, belediyelerde en önemli görevlerinden birini ifade ediyor. Çok meşakkatli ve halk ile birebir iletişim içerisindeki, belediyenin aynası olan birimdir. Zor bir görev yapıyorsunuz. Zaman zaman vatandaşlarımızla polemiklerde yaşıyorsunuz. Ancak bir kamu kuruluşu olarak, bütün vatandaşlarımızla istişare ederek, zabıta birimlerimizle en doğruyu iletebilmeliyiz. Ben bu çerçevede bütün zabıta personelinin 188. Zabıta Haftasını kutluyorum. Allah görevlerinizde hayırlı işler nasip etsin" diye konuştu.

Zor bir görev yapıyoruz

Başkan Ergün'ün ardından ise düşüncelerin dile getiren Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi de," Zabıta birimlerimiz halk ile birebir irtibat halinde çalışan birimlerdir. Zorluğu olmasının yanı sıra vatandaşlarla birebir iletişim halinde olunması nedeniyle de en güzel mesleklerden biridir"dedi. Çiftçi'nin ardından son olarak söz alan Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar da," Gerçekten dışarıda zor bir görev yapıyoruz. Bu konuda belediye başkanlarımızın destekleri çok önemli. Bu anlamda da belediye başkanlarımızın destekleriyle vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zabıtadan Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement