Zabıtan Mahallesi Parkına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Zabıtan Mahallesi Parkına Kavuştu

Zabıtan Mahallesi Parkına Kavuştu

İzmit Belediyesi tarafından Zabıtan Mahallesi’nde yaptırılan ‘Hasret Parkı’ düzenlenen törenle mahallelinin hizmetine açıldı.

28.06.2014 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından Zabıtan Mahallesi'nde yaptırılan 'Hasret Parkı' düzenlenen törenle mahallelinin hizmetine açıldı.

Zabıtan Mahallesi'nde İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Hasret Parkı açıldı. Parkın açılışı için düzenlenen törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle muhtarı İsmail Candan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Coşku içerisinde geçen park açılışında konuşsan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Böyle güzel bir günde küçük ama anlamı bir açılış yapıyoruz. Bu vesileyle ramazan ayımızın da hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Geçtiğimiz dönem muhtarlarımızla ve ekiplerimizle mahallelerimizi karış karış sokak sokak dolaştık. Daha fazla ne yapabiliriz diye hep birlikte düşündük, bulduğumuz yeşil alanları parka çevirelim dedik. Kendimize ait olan alanları tamamladık. Fakat bu bölgelerde yer yoktu satın aldık ve sizleri parkınızla kavuşturduk. Biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize gösterdiği çizgide hareket ediyoruz. Ona göre halka hizmet hakka hizmettir. Bu düşüncede hareket ettik ve büyük başarılar kazandık. 10 yıl önce hastaneye gidip insanca muayene olamıyorduk, Devletin parası yok gerekçesiyle çocuklarımıza aşı yapılmıyordu. Bir yıl sonra Sayın Başbakanımız iktidara geldi, ne olduysa para yok diyerek yapılamayan aşılar yapılmaya başlandı. Hastaneler güzelleşti, okullarda kitaplar verilmeye başlandı, bilgisayarlar dağıtıldı. Çünkü başta Başbakanımız olmak üzere sizi seven bizler varız, sizi seven yöneticileriniz var. Biz herkesi seviyoruz, kaşı gözü ne olursa olsun seviyoruz. Hizmetlerimize devam edeceğiz, daha güzel işler yapacağız. Bu yavrularımız bizden daha güzel şartlarda yaşayacaklar, Başbakanımız da başımızda olduktan sonra bizi kimse durduramaz. Avrupalılar, Amerikalılar diyor ki bu Türkiye'ye ne oldu. Nasıl bu kadar güçlü ve kendinden emin ilerliyor. Başarılar, bu aşamalar Başbakanımız sayesinde oluyor, inşallah daha güzel işleri onunla birlikte yapacağız. Başbakanımıza destek istiyoruz. Mahallemizin bu güzelliklere kavuşmasında bizlere yardımcı olan başta muhtarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Parkımız hayırlı uğurlu olsun, Ramazanımız bereketli olsun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıtan Mahallesi Parkına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement