Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kortejden detay- Atatürk Anıtı'ndaki törenden detay- Türkiye Okçuluk Federasyonu Genel Sekreteri Sirer Aydın'ın açıklaması- Müsabakalardan detay Zafer Kupası Minikler Türkiye Şampiyonası Gelibolu'da Başladı"Bu yıl 6. Kez bu şampiyonaya ev sahipliği yapan Gelibolu'daki Zafer Kupası Minikler Türkiye Şampiyonasına rekor sayıda sporcu katılıyor"ÇANAKKALE (AA) 27 -08-2015 – Zafer Kupası ve Minikler Türkiye Şampiyonası Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde rekor sayıda sporcunun ve Okçuluk Federasyonu üyelerinin de yaklaşık 1.5 kilometrelik kortej yürüyüşü ile başladı.

27.08.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kortejden detay- Atatürk Anıtı'ndaki törenden detay- Türkiye Okçuluk Federasyonu Genel Sekreteri Sirer Aydın'ın açıklaması- Müsabakalardan detay Zafer Kupası Minikler Türkiye Şampiyonası Gelibolu'da Başladı"Bu yıl 6. Kez bu şampiyonaya ev sahipliği yapan Gelibolu'daki Zafer Kupası Minikler Türkiye Şampiyonasına rekor sayıda sporcu katılıyor"ÇANAKKALE (AA) 27 -08-2015 – Zafer Kupası ve Minikler Türkiye Şampiyonası Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde rekor sayıda sporcunun ve Okçuluk Federasyonu üyelerinin de yaklaşık 1.5 kilometrelik kortej yürüyüşü ile başladı.Minikler Türkiye Şampiyonası Zafer Kupası yarışması nedeniyle Gelibolu'ya gelen sporcu yakınları ve hakem ve yetkililerle birlikte yaklaşık 1000 kişinin katıldığı kortej yürüyüşü okçuluk tesislerinin bulunduğu 26 Kasım caddesinden başlayarak şehir merkezine kadar yüründü.Minik sporcuların ellerinde Türk Bayraklarıyla yaptığı yürüyüş ilçede büyük ilgi uyandırdı. Yarışmaya katılan sporcular arada en büyük Türkiye sloganlarıyla Atatürk anıtına geldiler.Burada önce Okçuluk Federasyon Genel Sekreteri Sirer Aydın Atatürk Anıtına çelenk koydu ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu ve buradaki tören sona erdi.Okçuluk Federasyon Genel Sekreteri Sirer Aydın gazetecilere yaptığı açıklama, "Ben Türkiye Okçuluk Federasyon Genel Sekreteri Siser Saygın, burada Minikler Türkiye Şampiyonası Zafer Kupası Okçuluk Şampiyonası yarışmaları için bulunuyoruz. Zafer Kupası ismi açısından çok önemli bir yarışma. Miniklerimizle bu yıl rekor sayıda 728miniğimiz var bir çok bölgeden. İnşallah ve çok güzel yarışma geçireceğiz" dedi.

Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hasan: Ulan oğlum korkak bir yıl öce milli takım entranoru fb li değilmiydi niye karşı çıkmiyordu çunku karşısınde adam yok adam O kim oliyorki milli tk adam göndermezmiş birde diyrsun na kadar milliyetçi olduğunu biliyorum Bırak Allah aşkına adam çürük rapor adi askerlik yapmamak için hemda sahte raporla YUH diyorum başka bir şey demiyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement