Zeka Kütahya'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

Zeka Kütahya'da Toplandı

Zeka Kütahya\'da Toplandı

Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Kütahya Valiliği’nin ev sahipliğinde Zafer Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

04.11.2015 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Kütahya Valiliği'nin ev sahipliğinde Zafer Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Uşak Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Okur başkanlığında yapılan toplantıya Vali Şerif Yılmaz, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak, Manisa ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

ZEKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Uşak Valisi Ahmet Okur, "Bölgemize ulusal ve uluslararası fonları çekmek amacıyla yürütmekte olduğumuz proje geliştirme faaliyetlerini ele aldık. Ajansımız tarafından 2016 yılında yürütülecek olan proje teklif çağrılarının genel çerçevesini görüştük. Bu kapsamda, ajansımız tarafından 2016 yılında desteklenecek olan kurum, kurulu işletmeler ile destek konularını ve destek limitlerini değerlendirdik. Yönetim Kurulumuz tarafından belirlenecek ilke ve kurallar ile Kalkınma Bakanlığı tarafından önerilen hususlar doğrultusunda Genel Sekreterliğimiz tarafından başvuru rehberlerine son şekli verdik. 2016 Mart başında 2 proje teklif çağrısı, doğrudan faaliyet destek programı ve teknik destek programı olmak üzere 4 programı aynı anda ilan etmeyi planlıyoruz. Eylül ayında ilan ettiğimiz 2015 yılı doğrudan faaliyet desteği başvurularını değerlendirdik. Bu dönem, program kapsamında ajansımıza 10 adet proje başvurusu yapılmıştır. Devam eden projelerle ilgili talepleri ve 2016 yılı hizmet alımlarını görüştük. Son olarak deneme süresi dolan bilgi işlem yetkilisinin değerlendirme raporunu, iki toplantı arası önemli faaliyetlerini ve Eylül ayı gelir ve gider cetvelini görüştük" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeka Kütahya'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement