Zihinsel Engelli Gelinine 10 Yıl Tecavüz Edip Erkeklere Pazarlamış! - Son Dakika
Güncel

Zihinsel Engelli Gelinine 10 Yıl Tecavüz Edip Erkeklere Pazarlamış!

Zihinsel Engelli Gelinine 10 Yıl Tecavüz Edip Erkeklere Pazarlamış!

Isparta'da 2 çocuk annesi gelinine yıllarca tecavüz edip erkeklere pazarlayan kayınpeder ile 2 kişi tutuklandı. DNA testinde, kadının çocuklarının da eşinden olmadığı belirlendi.

12.05.2015 14:18  Güncelleme: 15:23

Isparta'nın Gelendost İlçesi'nde, gelini 2 çocuk annesi zihinsel engelli K.S.'ye 10 yıldır tecavüz edip başka erkeklere pazarladığı öne sürülen kayınpeder H.H.S. ile 2 kişi tutuklandı. DNA testinde, kadının çocuklarının da eşinden olmadığı belirlendi.

NELER OLDU?

Olay, geçen yıl ağustos ayında aile içi şiddet olayının yaşanmasıyla ortaya çıktı. Kayınpederi 55 yaşındaki H.H.S.'den 10 yıldan bu yana şiddet gördüğünü söyleyen, resmi nikahlı eşi de kendisi gibi zihinsel engelli olan 34 yaşındaki K.S., polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Buradaki ifadesinde şiddet olayının neden yaşandığı sorulan K.S., kayınpederinin kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girdiğini, başkalarıyla da birlikte olmaya zorladığını iddia etti. Bunun üzerine konu Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi. Savcılıktaki ifadesinde de benzer şeyleri anlatan K.S.'nin iddiaları üzerine savcılık soruşturma başlattı.

ÇOCUKLAR EŞİNDEN DEĞİL

İddiaların doğruluğunu araştırmak için savcılık talimatıyla K.S.'nin 8 ve 6 yaşlarındaki çocukları ile eşi, kayınpederi H.H.S. ve olayda adı geçen 61 yaşındaki İ.T., 62 yaşındaki M.A. ve 5 şüpheliden daha DNA örneği alınarak İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. DNA sonuçlarında 2 çocuğun da kadının resmi nikahlı eşinden olmadığı belirlendi. Çocuklardan biri ile şüphelilerden M.A.'nın DNA'sının uyuştuğu saptandı.

DAYAKTAN VÜCUDUNDA YARALAR OLUŞMUŞ

Bunun üzerine kayınpeder H.H.S. ile İ.T., M.A. ve diğer 5 şüpheli 8 Mayıs günü gözaltına alındı. Savcılıkta yeniden ifade veren mağdur K.S. kayınpederinin kendisine şiddet uyguladığını, bu nedenle psikolojik sorunlar yaşadığını, bazı zamanlarda çok dayak yediği için vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar oluştuğunu, kimse görmesin diye eve kapatılıp günlerce dışarı çıkartılmadığını öne sürdü.

Savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden kayınpeder H.H.S. ile İ.T. ve M.A. tutuklanırken, 5 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zihinsel Engelli Gelinine 10 Yıl Tecavüz Edip Erkeklere Pazarlamış! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (66)

  • anti: Vicdansız köpekler bunlara idam şart ASIN bunlari 53 0 Yanıtla
  • ...: elhamdülillah müslümanız he mi gardaş! yüzde 99 yüzde 99 yüzde 99 badem bıyıklılar aşkına hüloooooooooooooooooooooo 33 15 Yanıtla
  • Kürt: Ispartanın gururlu milliyetçileri 14 33 Yanıtla
  • C.D.: Cami hocalarına camiye gelen cemaata göre para ödense sanırım biraz insanlara faydası olur. kaç kişi gelirse gelsin ben maaşımı bilirim diyen imamlarımız varken daha neler olur diye düşünüyorum . 37 1 Yanıtla
  • 1: Halkin yogun oldugu hir meydanda kellesi vurulsun 24 5 Yanıtla
  • Akılsız : Allah sizin belanızı versin . Cehennem de cayır cayır yanın inşallah 28 0 Yanıtla
  • HAKLI: Okurken iğrendim. bu mahlukatlar gebertilmeli aynısı onlara yapılmalı 25 2 Yanıtla
  • : Bu kadının kocası nerdeymiş 10 yıl bu Kadının hiçmi anası babası ağabeyi ablası teyzesi amcası yokmuydu önce bu araştırılmalı madem zihinsel engelli evlendi diye kurtulduklarınımı düşündüler acaba burda bu pisliği yapan kayınpeder kadar sahip çıkmayanlarda suçlu , yazıklar olsun bu kıza sahip çıkmayan herkeze ... Allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah ! 26 0 Yanıtla
  • Sinem: Allah belanı versin şerefsiz adam senin mezarda bile yatacak yerin yok ahlaksız pislik 25 1 Yanıtla
  • allahın kulluyum: dunde adanadan aynısı oldu yok efendim neymis adana doğudan göç alıyor bunlar kurt dıyodular adam inanıyorum çıktı mhp nin kalesi dedikleri yer ulan azicik adam olun namusunuzaa sahip çıkın faşistler 9 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement