Zihinsel engelli gençten 9 gündür haber alınamıyor - - Son Dakika
Güncel

Zihinsel engelli gençten 9 gündür haber alınamıyor -

Zihinsel engelli gençten 9 gündür haber alınamıyor -

Muş'ta 9 gündür haber alınamayan 19 yaşındaki zihinsel engelli gencin bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

11.04.2014 18:54

Muş'ta 9 gündür haber alınamayan 19 yaşındaki zihinsel engelli gencin bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evinden 2 Nisan'da çıkan ve bir daha dönmeyen 19 yaşındaki zihinsel engelli İmran Ekici'nin bulunması için, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, polis ve jandarma ekiplerince başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Ekipler bugün de Karasu Nehri kenarındaki çalılıklarda ve nehirde su botuyla arama çalışması başlattı.

Zihinsel engelli Ekici'nin gidebileceği muhtemel yerlerde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, aramalardan hala sonuç alamadı.

Arama çalışmasına yakından izleyen baba Fevzi Ekici, yaptığı açıklamada, 9 gündür oğlundan haber alamadıklarını belirtti.

Afet ekiplerinin Karasu Nehri'nde su botuyla arama yaptığını ifade eden Ekici, "Devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz. Oğlumun Muş'ta olmadığını ve kaçırıldığını düşünüyorum" dedi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma Şube Müdürü Maşallah Yıldız ise gencin kaybolduğu günden bu yana arama çalışması yaptıklarını söyledi.

Yıldız, engelli gencin kaybolduğu alanın büyük kısmını aradıklarını belirterek, "Gencin ailesi, çocuklarının sürekli bu bölgeye geldiğini söyledi. Biz de önce nehir kenarında ve nehirde su botuyla arama yapıyoruz. Maalesef hala bir sonuç alamadık" diye konuştu.

-afad

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zihinsel engelli gençten 9 gündür haber alınamıyor - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement