Zonguldak - 3 Hektarlık Alan ve 1 Baraka Yangında Kül Oldu - Son Dakika
Güncel

Zonguldak - 3 Hektarlık Alan ve 1 Baraka Yangında Kül Oldu

Zonguldak - 3 Hektarlık Alan ve 1 Baraka Yangında Kül Oldu

3 hektarlık alan ve 1 baraka yangında kül olduZONGULDAK'ta, konserve yapmak için yakılan ateşin, rüzgarın etkisiyle yayılması sonucu çıkan yangında 1 baraka ile 3 hektarlık alan yandı.

24.06.2016 20:27

3 hektarlık alan ve 1 baraka yangında kül oldu

ZONGULDAK'ta, konserve yapmak için yakılan ateşin, rüzgarın etkisiyle yayılması sonucu çıkan yangında 1 baraka ile 3 hektarlık alan yandı.

Yangın, saat 17.30 sıralarında Osmanlı Köyü'ndeki Dere Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre köyde oturan kadınlar, konservelik fasülyeleri kaynatmak için bir evin bahçesinde ateş yaktı. Rüzgarın etkisiyle yayılan ateş çevredeki otlak alana yayıldı. Yangının daha da büyüyerek ormanlık alana ve Erdal Yılmaz'a ait 8 kişinin yaşadığı eve sıçraması tehlikesine karşı bölgeye çok sayıda Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangının olduğu bölgeye yol olmaması nedeniyle itfaiye ekipleri hortumları birleştirerek alevlere müdahale etti. Bu sırada köylüler de ellerine aldıkları kovalarla yangını söndürmek için seferber oldu. Ekiplerin ve köylülerin müdahalesiyle söndürülen yangında 1 baraka ile 3 hektarlık alan yandı. Jandarma ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak - 3 Hektarlık Alan ve 1 Baraka Yangında Kül Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement