Zonguldak Şiddetten Kaçtı, 2 Kızıyla Yokluk İçinde Yaşıyor - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Şiddetten Kaçtı, 2 Kızıyla Yokluk İçinde Yaşıyor

Zonguldak Şiddetten Kaçtı, 2 Kızıyla Yokluk İçinde Yaşıyor

Şiddetten kaçtı, 2 kızıyla yokluk içinde yaşıyor ZONGULDAK'ta, şiddet gördüğü eşinden 2 ay önce boşanan 28 yaşındaki Hülya Polat, 4 ve 8 yaşındaki kızlarıyla, kayınpederine ait inşaatı henüz tamamlanmayan elektrik ve suyu olmayan evin bir odasında yaşıyor.

10.04.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şiddetten kaçtı, 2 kızıyla yokluk içinde yaşıyor

ZONGULDAK'ta, şiddet gördüğü eşinden 2 ay önce boşanan 28 yaşındaki Hülya Polat, 4 ve 8 yaşındaki kızlarıyla, kayınpederine ait inşaatı henüz tamamlanmayan elektrik ve suyu olmayan evin bir odasında yaşıyor.

Hülya Polat, 8 yıl önce Manisa'nın Soma İlçesi'nde askerlik yapan Zonguldaklı Bayram T. ile tanışıp evlendi. Hülya Polat, sürekli alkol alarak kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği eşinden 2 ay önce boşandı. Hülya Polat, şimdi iki kızıyla yokluk içinde yeni bir hayat kurmaya çalışıyor. Sokaklarda mendil satarak geçimini sağlamaya çalışan Hülya Polat, sadece kaba inşaatı tamamlanan kayınpederine ait 2 katlı evin alt katında, iki kanepe, soba ve halı bulunan odada yaşıyor.

Mendil satmasının yanında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan her ay 100 lira destek aldığını belirten Hülya Polat, elektrik ve suyun faturaları ödeyemediği için kesildiğini söyledi. İlkokul 2'nci sınıf öğrencisi olan büyük kızının mum ışığında ders çalıştığını anlatan Hülya Polat, şöyle konuştu: "Eşimle geçinemiyorduk. Sürekli alkollü geliyor ve dövüyordu. Bu yüzden boşandık. Çocuklarımla ayakta durmaya çalışıyorum. Ama çok zorlanıyorum. Elektrik, su yok. Odun, kömür yok. Kızım okuldan geliyor, hava kararmadan ödevlerini yapmaya çalışıyor. Akşam karanlığına kaldığında mum yakıyoruz. Tek isteğim evimin yapılması. Ev tamamlanmadığı için bir odada kalıyoruz. Bütün zorluklara rağmen çocuklarımı okutmak, onlara iyi bir gelecek hazırlamak istiyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Şiddetten Kaçtı, 2 Kızıyla Yokluk İçinde Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement