Zonguldak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Zonguldak\'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

ZONGULDAK'ta, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü törenle kutlandı.

30.08.2016 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZONGULDAK'ta, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü törenle kutlandı.

Valilik önündeki Atatürk Anıtı'nda yapılan törene, Vali Ali Kaban, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahmut Özer, siyasi parti temsilcileri, muharip gaziler, daire müdürleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Jandarma Binbaşı Orhan Taş, konuşmasında, şöyle dedi:

"Türk ulusunun bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, bilgi, bilinç ve güçlü bir inançla benimsediği Atatürkçü düşünce sistemi, geleneksel disiplin anlayışı, sarsılmaz birlik ve beraberliği ile yüce ulusunun kendisine duyduğu yüksek güvenden aldığı güçle, bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük güvencelerinden biridir."

Törenin ardından 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasındaki 'Demokrasi Nöbetleri'nde çekilen fotoğrafların yer aldığı serginin açılışı yapıldı.

- Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement