Zonguldaklı Genç Hokeyci Milli Takımda - Son Dakika
Güncel

Zonguldaklı Genç Hokeyci Milli Takımda

Zonguldaklı Genç Hokeyci Milli Takımda

Zonguldak'ta, 4 yıldır çim hokeyi oynayan 18 yaşındaki Mehmet Can Bankoğlu, 18 Yaş Altı Çim Hokeyi Milli Takımı'na seçildi.

22.06.2016 15:43

Zonguldak'ta, 4 yıldır çim hokeyi oynayan 18 yaşındaki Mehmet Can Bankoğlu, 18 Yaş Altı Çim Hokeyi Milli Takımı'na seçildi.

Zonguldak Demir Tenis Hokey Kulübü sporcusu Mehmet Can Bankoğlu, Türkiye Çim Hokeyi Süper Ligi'nde gösterdiği başarılı performans ile milli takıma seçildi. Fener Stadı'nda hazırlıklarını sürdüren Bankoğlu, 25 Haziran'da Konya'da milli takım ile kampa girerek 19 Temmuz'da aynı şehirde gerçekleştirilecek Çim Hokeyi Avrupa Şampiyonası'nda milli takım forması giyecek.

4 yıldır çim hokeyi sporuyla ilgilendiğini belirten Bankoğlu, Fener Anadolu Lisesi'ndeki beden eğitimi öğretmeninin desteğiyle bu sporu sevdiğini söyledi. Bankoğlu, şöyle konuştu:

"9'uncu sınıfta Fener Anadolu Lisesi'nde beden eğitimi öğretmenim Abdullah Demir, beni bu spora başlattı. Daha önce milli takıma seçilmek için hayal kurup sürekli çalışıyordum. Şu anda milli takıma seçildiğim için çok mutluyum. Çoğu kişi idmandan kaçıyordu, ben sürekli idman yapıyordum. Günde ortalama 3 saat aralıksız antrenman yapıyorum. Milli Takım kampına seçildiğim için artık günde çift idman yapıyorum. Ailem de her zaman beni destekledi. Bundan sonraki hedefim 18 yaş üstü milli takıma seçilmek."

- Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldaklı Genç Hokeyci Milli Takımda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement