Savcı Sayan'dan "Esenyurt saldırganları akrabası" iddiasına yalanlama: Dava açacağım - Son Dakika
Hukuk

Savcı Sayan'dan "Esenyurt saldırganları akrabası" iddiasına yalanlama: Dava açacağım

Türkiye, Esenyurt'ta gerçekleşen 2 kişinin öldüğü tekel saldırısını konuşurken; Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, "Saldırganlar, Savcı Sayan'ın kuzeni oluyor. Bunu söyleyen de saldırganların kendi yeğenidir" iddiasında bulunmuştu. İddiaları yalanlayan Sayan, "Yalan söylüyorlar asla öyle bir şey yok. Aynı şehirden aynı ilçedeniz ama kuzenlik, akrabalık falan yok. Ben dava açacağım" dedi.

31.07.2023 21:20  Güncelleme: 21:46

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Esenyurt'taki tekel saldırganlarının Savcı Sayan'ın akrabası olduğunu iddia etmişti. İddiayı yalanlayan Sayan, "Yalan söylüyorlar asla öyle bir şey yok. Aynı şehirden aynı ilçedeniz ama kuzenlik, akrabalık falan yok. Ben dava açacağım" dedi.

SALDIRI TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURDU

Türkiye, İstanbul Esenyurt'ta bir tekele 4 kişinin baskın yaparak 2 kişinin öldürüldüğü olayı konuşuyor. Güvenlik kamerası görüntülerinin yayınlanmasının ardından büyük infial yaratan olayla ilgili, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar'ın iddiası da çok konuşuldu.

"SALDIRGANLAR SAVCI SAYAN'IN KUZENİ" İDDİASI

Dündar, saldırganların AK Partili eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın kuzenleri olduğu iddia etti. Dündar, "Saldırganlar, Savcı Sayan'ın kuzeni oluyor. Bunu söyleyende saldırganların kendi yeğenidir" ifadelerini kullandı.

SAVCI SAYAN: DAVA AÇACAĞIM

İddialarla ilgili Tele1'den Bişar Arslan'a konuşan Sayan, bu iddiayı reddederek "Yalan söylüyorlar asla öyle bir şey yok. Aynı şehirden aynı ilçedeniz ama kuzenlik, akrabalık falan yok. Ben dava açacağım" ifadesini kullandı.

Savcı Sayan\'dan "Esenyurt saldırganları akrabası" iddiasına yalanlama: Dava açacağım

Son Dakika Hukuk Savcı Sayan'dan 'Esenyurt saldırganları akrabası' iddiasına yalanlama: Dava açacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ali murat Çetinkaya: savcı sayan niye bu kadar hiddetlenirsin akrabansa veya degilse bu tür olayları artık toplum her gün görüyor birde bu olayı çok karıştırıyorlar her gün katliam oluyor sadece bu olayın üzerine bu kadar gitmenin kimseye faydası olmaz bunlardan daha fazla olaylar oluyor hiçkimse bahs etmez bu şahıslar her halde çok önemli ailelerdir 33 3 Yanıtla
  • sait acar: Yayın yasağı neden kondu biliyormusun.Yoksa ağırlık mı koydun. 6 0 Yanıtla
  • sait acar: Desene sayan,hemşehrimiz olabilir de.bir sakınca yok.Neden kendini suçlu sayıyorsun.Beşuna feveran yapma. 1 3 Yanıtla
  • Ersan Yaşar: Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 0 0 Yanıtla

Advertisement