Cerruti 1881 Artık Bağdat Caddesi'nde de Var ! - Son Dakika
Kadın

Cerruti 1881 Artık Bağdat Caddesi'nde de Var !

Cerruti 1881 Artık Bağdat Caddesi\'nde de Var !

Dünyanın en prestijli lüks moda markalarından Cerruti 1881, CEO Catherine Vautrin’in de katılımıyla gerçekleşen bir kokteyl ile yeni mağazasını İstanbul Anadolu yakasının önemli alışveriş duraklarından Bağdat Caddesi’nde açtı...

27.04.2012 16:00

Dünyanın en köklü lüks moda markalarından İtalyan asıllı Cerruti 1881, yeni global stratejisi doğrultusunda tüm dünya mağazalarına örnek olacak "flagship" mağazasını İstanbul Bağdat Caddesi'nde 25 Nisan çarşamba günü gerçekleşen açılış kokteyli ile açtı.

Cerruti 1881 Bağdat Caddesi mağazasında gerçekleşen açılış için İstanbul'a gelen markanın uluslararası CEO'su Catherine Vautrin, gecede yaptığı konuşmada Cerruti 1881 markasının yeni global stratejisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Markanın Türkiye distribütörü Narmanlı adına bir konuşma yapan Naci Erdem ise, dünyanın en prestijli lüks moda markalarından Cerruti 1881 ile bu ortaklıklarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Mağaza vitrininde ve duvarında gerçekleştirilen interaktif dijital uygulamalar ise geceye damgasını vurdu. Saksafon performansı ile renklenen gecede misafirler Cerruti 1881 Bağdat Caddesi mağazasının, Fransız François Dupuis Architects imzalı dekorasyonuna hayranlıklarını dile getirdiler. Günseli Kato, Yonca Evcimik gibi isimlerin, iş ve moda dünyasının önde gelen simalarının katılımıyla gerçekleşen unutulmaz gece, özel ikramlarla son buldu.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Cerruti 1881 Artık Bağdat Caddesi'nde de Var ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement