The Marmara'da 'Evlenilir' - Son Dakika
Kadın

The Marmara'da 'Evlenilir'

The Marmara\'da \'Evlenilir\'

Kusursuz bir servis, lezzetli bir mönü ve beklentilerin üzerinde unutulmayacak düğünler The Marmara’da...

20.04.2012 13:00

The Marmara Esma Sultan'da Unutulmaz Boğaz Düğünleri

The Marmara Esma Sultan, yerli ve yabancı çok sayıda ünlü ismin dünya evine girmek için tercih ettiği mekAnların başında geliyor. The Marmara Esma Sultan, tarihi dokusu ile davetlilere ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor.

Tarihi yalı Boğaz'a nazır yemyeşil bahçesi, denizden ulaşıma imkAn tanıyan iskelesi ile gelin - damat ve davetlilere eşsiz bir gece yaşatıyor. Gelin ve damada, düğün boyunca kendileri ile ilgilenen özel yardımcı eşliğinde düğün öncesi hazırlıkları yapmaları için yalının bahçesindeki köşkte özel bir oda tahsis ediliyor.

Davetliler ise gece boyunca, gelin ve damadın özel ziyafet yetkililerine ilettikleri talepleri doğrultusunda The Marmara'nın ödüllü şefleri tarafından özenle hazırlanan 4 çeşit menünün tadını çıkarıyor. The Marmara mutfağının farklı ve seçkin lezzetlerinin yanı sıra çifti yansıtan özel düğün pastası da akıllarda iz bırakıyor.

Adını 32. Osmanlı Padişahı 1. Abdülaziz'in kızı Esma Sultan'dan alan yalı, iç mekAnı 336 kişilik yemek, 600 kişilik kokteyl ve 350 kişiye kadar kokteyl prolonge için uygun iken bahçesi 1000 kişilik oturma düzeni ve 3000 kişilik kokteyl kapasitesi ile yaz düğünlerinin ayrıcalıklı mekanlarından.

Esma Sultan'ın hediyesi: özel Nedime

The Marmara Esma Sultan'ın nedime servisi fark yaratıyor. Gelin ve damatla, düğün boyunca ilgilenen nedimeler sayesinde The Marmara Esma Sultan düğünleri stresten uzak, masalsı bir deneyime imza atıyor.

The Marmara Esma Sultan'ın nedimeleri, düğün günü hazırlıklardan düğün sonuna kadar aktif olarak rol alıyor. Gelin ve damadı adeta gölge gibi takip edip, tüm isteklerini anında görerek yerine getiriyor. Gelin ve damat, hazırlıklar için gündüz The Marmara Esma Sultan'a geldiği andan itibaren nedime kendileri ile birlikte vakit geçiriyor; gelinin saçı makyajı yapılırken, gelinliğini giyerken, fotoğraf çekimleri sırasında, gün içerisindeki yemek servislerinde, nikah anında ilk kez tüm konukların önüne çıktıkları andan parti bitene kadar geçen sürede ihtiyaç duyabilecekleri her türlü konuda destek veriyor.

Düğün için The Marmara Esma Sultan'ı tercih eden çiftler gecenin sonunda yine düğün paketi dahilinde The Marmara Taksim balayı süitinde muhteşem İstanbul manzarasının tadını çıkarıyor.

The Marmara Bodrum'da masalsı düğünler

Bodrum kalesi ve Kos adasının pastoral bir resim gibi izlenebildiği The Marmara Bodrum'da muhteşem bir düğün için yapmanız gereken tek şey nasıl bir düğün istediğinize karar vermek, gerisini The Marmara Bodrum sizin için özenle planlıyor...

çiftlerin ve konukların tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde planlanan The Marmara Bodrum düğün paketinde Tuti Light House'un panaromik Bodrum manzarası eşliğinde düzenlenen 1 saatlik kokteylin ardından, havuz başında, The Marmara Bodrum'un ödüllü şeflerinin hazırladığı özel düğün yemeği size ve davetlilerinize unutamayacağınız saatler yaşatıyor. Düğün pastanız kesilirken özel bir sunumla şampanya ikramı ve daha birçok sürpriziyle The Marmara Bodrum, hayatınızdaki en önemli günü unutulmaz kılıyor.

Hem sizin hem de misafirlerinizin memnuniyeti için, en ufak detayların bile düşünüldüğü düğün organizasyonlarında özel anı defteri, misafirlerinizin özel araçlarla otel-havalimanı transferi gibi pek çok şey, sorunsuz bir gece yaşamanız için organize ediliyor. Seçeceğiniz müzik türü ve şarkı listesiyle DJ performansı size ve misafirlerinize eğlenceli ve hoş saatler yaşatıyor. İsteğiniz üzerine kuaför, havai fişek gösterisi, fotoğraf ve video çekimi hizmetleri de ekstra olarak organize edilebiliyor. Bu rüya gibi düğünün ardından ise The Marmara Bodrum sizi balayı odasında ağırlıyor.

The Marmara Bodrum'da rüya gibi balayı

The Marmara Bodrum, aynı zamanda balayını Bodrum'da geçirmek isteyen çiftlere özel hizmetleriyle de en fazla tercih edilen oteller arasında yer alıyor. çiftleri romantik ve unutulmaz bir balayı yaşamaları için pek çok sürpriz bekliyor. Balayı için özel süslenmiş odalarda konaklama imkanı, Tuti Restaurant'ın romantik atmosferinde ilk akşam yemeği, ilk sabah odaya özel kahvaltı servisi, odaya özel kırmızı şarap ve meyve servisi, çiftlere özel 30 dakikalık senkronize masaj, VIP havalimanı transferi gibi pek çok hizmet, çiftlerin mükemmel bir balayı yaşaması için düşünülen detaylardan yalnızca birkaçı.

Bilgi için: The Marmara Bodrum 0 252 999 10 10

Yaz düğünlerinin vazgeçilmezi The Marmara Antalya

Bahar ve yaz düğünlerinin vazgeçilmez mekanı The Marmara Antalya, yemyeşil, uçsuz bucaksız bir bahçede, zarif bir ortamda, size şıklığı ve kaliteyi bir arada sunuyor The Marmara Antalya, evlenecek çiftlere şehrin ortasında muhteşem Akdeniz ve Toroslar manzarasının eşlik edeceği düğün alternatifi sunuyor. Peyzajı titizlikle yapılmış uçsuz bucaksız bahçesinde 650 kişiye kadar yemekli 1000 kişiye kadar kokteyl davetlerine ev sahipliği yapan The Marmara Antalya servis kalitesi ile şıklığı bir araya getirerek bahar ve yaz düğünlerinin vazgeçilmez alternatifi oluyor..

The Marmara Antalya'nın usta şeflerinin elinden çıkan seçkin lezzetler, siz ve misafirleriniz için özel olarak hazırlanıyor. İsteğinize göre ordövr tabağı, ara sıcaklar, kırmızı et, beyaz et ve balık gibi seçenekler arasından kendi isteğinize uygun bir menü oluşturabiliyorsunuz. Konuklarınızı kokteylde ağırlamak isterseniz, sıcak-soğuk kanepeler, zengin salata büfesi ve tatlı büfesi gecenize eşlik ediyor. Hayalinizdeki düğün pastasını ise The Marmara Antalya'nın ödüllü pasta şefleri sizin için hazırlıyor.

The Marmara Antalya'da rüya gibi bir düğün için hazırlanan pakette balayı odasında konaklamanın yanı sıra ertesi sabah odaya servis edilen özel kahvaltı imkanı da bulunuyor.The Marmara Antalya'nın muhteşem manzaralı bahçesinde yaşanacak düğün keyfini süsleyecek düğün pastası ise evlenen çiftlere özel olarak hazırlanıyor.

Bilgi için The Marmara Antalya: 0 242 249 36 00

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın The Marmara'da 'Evlenilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement