Ahlat'ta Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika
Kültür Sanat

Ahlat'ta Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi

Ahlat\'ta Atatürk\'ü Anma Programı Düzenlendi

Bitlis'in Ahlat ilçesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü dolayısıyla bir anma programı düzenlendi. Programda çelenk sunumu, konuşmalar, slayt gösterisi ve öğrenci performansları yer aldı.

10.11.2023 11:21  Güncelleme: 11:45

Bitlis'in Ahlat ilçesinde "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" dolayısıyla bir programı düzenlendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'inci yıl dönümü dolayısıyla sabah saatlerinde Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başlayan program, daha sonra Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda devam etti. Bayındır İlk ve Ortaokulu tarafından düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulun matematik öğretmenlerinden Özlem Canyiğit yaptı.

'Atatürk kimdir' adlı slayt gösterisi izlenirken, öğrenciler tarafından Yemen Türküsü ve marşlar okundu. Program sinevizyon gösterisi ve okunan şiirlerle sona erdi.

Program sonunda ise 10 Kasım anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödül verildi.

10 Kasım anma programına Ahlat Kaymakamlığına vekaleten bakan Bitlis Vali Yardımcısı İzzet Cem Eser, Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Ahlat'ta Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement