Alişan, Erzurum'da unutulmaz bir konser verdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Alişan, Erzurum'da unutulmaz bir konser verdi

Alişan, Erzurum\'da unutulmaz bir konser verdi

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin Erzurum durağında sahne alan Alişan, Erzurumlulara unutulmaz bir konser verdi. Konserde Alişan'ın sevilen şarkılarıyla başlayıp Erzurum'un yöresel şarkılarıyla son buldu. Konser, 86 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti ve Erzurum halkının Alişan'a olan sevgisi gözlerden kaçmadı. Palandöken Kültür Yolu Festivali ise 27 Ağustos Pazar günü sona erecek.

23.08.2023 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere bu yıl 11 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin Erzurum'da ki durağında sahne alan Alişan Erzurumlulara unutulmaz bir konser verdi.

Palandöken Kültür Yolu Festivali'nin dördüncü akşamında Erzurum Etkinlik ve Miting Alanı'nda sanatçı Alişan, Erzurumlular ile buluştu. 86 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen konser Alişan'ın sevilen şarkılarıyla başlayıp Erzurum'un yöresel şarkılarıyla son bulurken, Erzurum halkının Alişan'a olan sevgisi gözlerden kaçmadı.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Erzurum'da düzenlenen Palandöken Kültür Yolu Festivali 27 Ağustos Pazar günü sona erecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Alişan, Erzurum'da unutulmaz bir konser verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement