"Bu Toprağın Renkleri" Basın Fotoğraf Yarışması Sergisi Mersin'de - Son Dakika
Kültür Sanat

"Bu Toprağın Renkleri" Basın Fotoğraf Yarışması Sergisi Mersin'de

"Bu Toprağın Renkleri" Basın Fotoğraf Yarışması Sergisi Mersin\'de

GÜBRETAŞ'ın düzenlediği sergi, 1. Mersin Kültür Festivali bünyesinde sanatseverlerle buluştu

03.10.2013 12:07

Gübre Fabrikaları Türk Anonim Şirketi'nin (GÜBRETAŞ), kuruluşunun 60. yılı dolayısıyla düzenlediği "Bu Toprağın Renkleri" basın fotoğraf yarışması sergisi, 1. Mersin Kültür Festivali bünyesinde ziyarete açıldı.

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, Mersin Kültür Merkezi'ndeki açılış töreninde, sosyal sorumluluk çalışmalarına önem veren bir kurum olduklarını belirterek, "Şirketimiz, Bu Toprağın Renkleri basın fotoğraf yarışması ile sanata desteğini sürdürüyor" dedi.

Sergide yer alan fotoğrafların basın fotoğrafçılığının usta isimlerinden oluşan jüri tarafından seçildiğini kaydeden Balta, yarışmaya 45 ilden 260 eserin katıldığını ve bu eserlerden 38'inin Mersin'de sanatseverlerin beğenisine sunulacağını söyledi.

İstanbul, Kocaeli ve Çanakkale'nin ardından sergiyi Mersin'de açtıklarını anlatan Balta,bir sonraki yarışmayı ise "Tarımda kadın" temasıyla düzenleyeceklerini bildirdi.

Balta, GÜBRETAŞ hakkında da bilgi verdiği konuşmasının ardından I. Mersin Kültür Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz ile serginin açılışını yaptı.

Sergi pazar gününe kadar gezilebilecek. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 'Bu Toprağın Renkleri' Basın Fotoğraf Yarışması Sergisi Mersin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement