Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali

Disney Live! Mickey\'nin Müzik Festivali

"Disney Live!" gösterileri ilk Türkiye turnesi ardından kısa bir süre için İstanbul'da.

12.02.2013 11:02  Güncelleme: 11:18

İstanbul Çocuk Tiyatrosu tarafından yerel kadroyla çok başarılı şekilde

9 ilde performans gösteren "Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali" yeniden İstanbul'da. Turkcell'in ana sponsoru olduğu Disney Live! ilk kez İstanbul'un Anadolu yakasında 16-17 Şubat'ta ÜLKER ARENA'da toplam 5 gösteri sergileyecek. Bu özel performansın biletleri Biletix'te.

Dünyada ilk kez Türkiye'de yerelleştirilerek sahneye konan Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali gösterisi, Türkiye turunu tamamladı. Toplam 9 ilde başarılı performanslarıyla çocuk ve aileleriyle buluşan Mickey Mouse ve arkadaşları, kısa bir süre için yeniden İstanbul'a geldi. Bugüne kadar toplam 150.000 kişi tarafından beğeniyle defalarca izlenen Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali ilk kez İstanbul'un Anadolu yakasında sahnelenecek. Ülker Arena'da 16-17 Şubat'ta sahne alacak olan gösteri sonrasında Bahçeşehir Kültür Merkezi'nde ve yine kendi salonu olan İstanbul Trump Mall'da seyircisiyle buluşacak.

Anadolu yakasındaki bu sayılı gösterinin biletleri satılmaya başladı.

Dünyanın en sevilen çocuk ve aile gösterilerinden biri olan "Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali"nde Mickey Mouse ve arkadaşları, "Küçük Deniz Kızı", "Aladdin" ve Disney/Pixar'dan "Oyuncak Hikâyesi"nin yıldızlarıyla beraber renkli bir eğlence sunuyor.

Gösterinin konusu;

Tüm aileye yönelik bu müzik festivalinde; Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald ve Goofy muhteşem bir konser sahneliyorlar ve hip hop, swing, pop, reggae,rock, country ve başka pekçok tarzdan esinlenen müziklerle eğleniyorlar. Tüm aileye yönelik bu müzik festivalinde Prenses Ariel, Sebastian, Ursula; Prenses Jasmine, Aladdin, Cin, Woody, Buzz Lightyear ve Jessie'nin de aralarında bulunduğu 25'den fazla Disney karakteri rol alıyor. Gelin ve dans edin, şarkı söyleyin, kahkahalar atın ve hava gitarı çalın. "Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali" size hayat boyu unutmayacağınız eğlenceli anılar sağlamayı garanti ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement