Esenyurt Belediyesi Özel Çocuklar İçin Kültür Gezisi Düzenledi - Son Dakika
Kültür Sanat

Esenyurt Belediyesi Özel Çocuklar İçin Kültür Gezisi Düzenledi

Esenyurt Belediyesi Özel Çocuklar İçin Kültür Gezisi Düzenledi

Esenyurt Belediyesi, özel çocuklar ve aileleri için düzenlediği kültür gezisinde İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi. Panorama Müzesi, Art İstanbul Feshane ve Miniatürk gibi müzeleri ziyaret eden çocuklar, rehberler eşliğinde yerlerin tarihini öğrendi. Etkinlik, yemek ikramıyla son buldu ve katılımcılar Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a teşekkür etti.

22.07.2023 10:52

Esenyurt Belediyesi'nin düzenlediği kültür gezisinde özel çocuklar için, İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezerek keyifli bir gün geçirdi.

Esenyurt Belediyesi, ilçedeki özel kişiler ve aileleri için kültür gezisi düzenledi. Aileleriyle birlikte Panorama Müzesi, Art İstanbul Feshane ve Miniatürk gibi müzeleri ve İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı yakalayan çocuklar, güzel bir gün geçirdi. Rehberlerin de özel kişilere eşlik ettiği gezide katılımcılar, gittikleri yerlerin tarihini dinleme fırsatı da buldu. Yemek ikramıyla son bulan etkinliğe katılan özel çocuklar ve aileleri, kendilerine her fırsatta destek veren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Esenyurt Belediyesi Özel Çocuklar İçin Kültür Gezisi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement