Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı etkinliklerini gezdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı etkinliklerini gezdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adana\'da Portakal Çiçeği Karnavalı etkinliklerini gezdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında açılan sergi ve atölyeleri ziyaret etti. Ersoy, sanat eserlerini inceledi ve fotoğraf sergisine katıldı. Ayrıca konser ve etkinlik alanlarını inceleyen Bakan Ersoy, atölyeler ve sergileri gezdi. Karnaval, Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ilk durağı olarak 21 Nisan'a kadar devam edecek.

13.04.2024 20:15  Güncelleme: 20:16

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adana'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında açılan sergi ve atölyeleri gezdi.

Ersoy, karnavalın ilk gününde Refik Anadol'un Kuruköprü Anıt Müze'de sergilenen "Makine Halüsinasyonları: Mercan Rüyaları" eserini inceledi.

Sanatçıdan bilgi alan Ersoy, ardından Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'ndeki " Türkiye'nin Sualtı Güzellikleri" fotoğraf sergisine katıldı.

Ersoy, programının devamında Sabancı Kültür Merkezi ile karnaval için Merkez Park'ta hazırlanan konser ve etkinlik alanlarında inceleme yaptı.

Garın önündeki "Atatürk Kültür Yolunda" adlı dijital sergide incelemelerde bulunan Bakan Ersoy, 100. Yıl Çırçır Sanat Merkezi'nde açılan atölyeler ile minyatür, tezhip ve ebru eserleri sergisini gezdi.

Ersoy'a ziyaretlerinde Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Adana milletvekilleri Ahmet Zenbilci ve Faruk Aytek eşlik etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca organize edilen "Türkiye Kültür Yolu Festivali"nin ilk durağı Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 21 Nisan'a kadar sürecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı etkinliklerini gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement