Osmancık'ta Gravür Folyo ve Hat Sergisi - Son Dakika
Kültür Sanat

Osmancık'ta Gravür Folyo ve Hat Sergisi

Osmancık\'ta Gravür Folyo ve Hat Sergisi

Çorum Osmancık'ta açılan Gravür Folyo ve Hat Sergisi katılımcılardan büyük beğeni topladı.

07.06.2014 19:51  Güncelleme: 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi, Karadenizliler Eğitim Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün birlikte hazırlamış olduğu Gravür Folyo ve Hat Sergisi Osmancık'ta geniş bir katılımla gerçekleşti.

Serginin açılış konuşmasını yapan Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi Başkanı Kazım Sekili, yaklaşık olarak dört ay önce açmış olduğumuz Gravür Folyo ve Hat Kursumuz'un bugün meyvesini sergiliyoruz. Bu çalışmada emeği geçen başta kurs hocamız Ayşe Varol nezdinde kursa katılan arkadaşlarımızı tebrik ve teşekkür ediyorum. Bizler Osmancık'ta eğitim, kültür ve sanat alanında üzerimize düşen yükümlülüğü yerine getirmekten büyük mutluluk duyuyorum.

Bir şehri insanlar şehir haline getirir. İnsanları da şehir meydana getirir. Eğer insanı ihya ve inşa edemezseniz müreffeh devletler seviyesine yükselmeniz mümkün değildir. Bütün devletlerin tarihine iyice bakarsanız eğitim, kültür ve sanata verdikleri önem neticesinde yükselmişlerdir."diye konuştu.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, Osmancık Şubemizin kıymetli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bu güzel çalışmalar ülkemizin ve insanımızın geleceği açısından çok önemli. Bu tür çalışmalar her zaman desteklenmelidir" dedi.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi ilçemizde eğitim, kültür ve sanat alanında büyük başarılara imza atıyor. "şeklinde konuştu.

Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi ile Karadenizliler Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ilçemizde eğitim, kültür, sanat alanında başarılı çalışmalara imza atmaktadırlar.

İlçemizde bu iki dernek hep ilkleri gerçekleştirerek insanımıza ve şehrimize değer katmaya devam ediyorlar. Bu başarılı çalışmalarının devamını canı gönülden istiyor ve diliyorum.

Daha sonra sergi açılışı yapılarak kursiyerlerin yapmış olduğu malzemeler gösterime sunuldu.



Kaynak: Temsilci

Son Dakika Kültür Sanat Osmancık'ta Gravür Folyo ve Hat Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement