Acun Ilıcalı Açıkladı! Yunus Günçe Survivor'da Yarışacak - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı Açıkladı! Yunus Günçe Survivor'da Yarışacak

Ünlü televizyoncu, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla ünlü oyuncu ve sunucu Yunus Günçe'nin Survivor'da yarışacağını duyurdu.

15.12.2015 14:13  Güncelleme: 14:21

Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2016'nın kadrosunda üçüncü isim belli oldu. Acun Ilıcalı, Yılmaz Morgül ve Yattara'dan sonra şimdi de Yunus Günçe'yi açıkladı.

ACUN KENDİ AÇIKLADI

Ilıcalı, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Survivor 2016 kadrosunun yeni ismi Yunus Günçe. Kendisine başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

YUNUS GÜNÇE KİMDİR ?

1976 Almanya doğumludur. Marmara Üniversitesi İngiliz Dili Öğretmenliği Bölümü'ndendir.

Number One'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta halen devam etmektedir. TRT'1 de UÇURTMA adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı TV dizisinde çok beğenilen Gökhan karakteri ile genç izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır. Mustafa Altıoklar?ın yönetmenliğini üstlendiği ?O Şimdi Asker?, Oğuzhan Tercan?ın yönettiği ?Hırsız Var? adlı sinema filminlerde rol almıştır.

Türkiye'nin çeşitli klüplerinde DJ olarak müzik yapmaktadır. Bununla birlikte "Hiç Komik Diil" adlı tek kişilik gösterisini sergilemektedir.

Acun Ilıcalı Açıkladı! Yunus Günçe Survivor\'da Yarışacak

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı Açıkladı! Yunus Günçe Survivor'da Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • FENERBAHCEMMM: Bu kim la biz alex de souza beklioz 8 4 Yanıtla
  • TC Atatürk : ya bi defol git milleti kandırıp cebini doldurdun yeter defol git artik 10 0 Yanıtla
  • TÜRKİYEMMMMMMMM: off off nerden buluyorsunuz bu kadar parayı ya 10 0 Yanıtla
  • XXX: Kimki bu....sokak bunungibilerle dolu...özelliği ne... 6 1 Yanıtla
  • Mehmet: Nerde deli var onu buluyor mal 7 0 Yanıtla
  • survivor yayınlanmasını istemiyoruzzzz: Survivor yayınlanmaaaaaaaa ya sinir oluyorummm.... saçma sapan anlatıyorr yaaaa.... istemiyorummm bileee.... 4 2 Yanıtla
  • meriçççççççç: Meriç diye bi adam vardı ahu tuğbanın kocası onu götür reyting tavan yapsın 2 0 Yanıtla
  • DAMIZLIK SIĞIR: oh My God vay be yıllardır bu haberi bekler dururdum varol acun abi sende olmasan nasıl uyuycaz milletçe başından kalkmıyoruz tvlerin şehre bomba atsalar aman öteki mahalle boşver aç sesini diyecek durumdayız yeminle sonumuz perişan 1 0 Yanıtla
  • Düdük makarnası: Yok ayol bu alp kırsanin tırnaği olamaz. Mimikleri hareketlerine bir bakın bildigin psikolojik bir vaka bu.. 0 1 Yanıtla
  • Muğla 48: Çok da tıııınnnnn 0 0 Yanıtla

Advertisement