Bir Kez Daha Ayrıldılar - Son Dakika
Magazin

Bir Kez Daha Ayrıldılar

Bir Kez Daha Ayrıldılar

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz ve sevgilisi Can Tanrıyar bir kez daha ayrıldı.

06.09.2012 06:03  Güncelleme: 11:07

Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar 12 yıllık ilişkilerini bitirme kararı aldı. Çift, ayrılık haberini yaptıkları basın açıklaması ile duyurdu.

İşte o açıklama;

Değerli basın mensubu arkadaşlarımız...

12 yıllık ilişkimizi karşılıklı konuşarak, anlaşarak bitirme kararı aldık... Aslında bir süre önce de resmen boşanmıştık. Sonra tekrar denemeye karar vermiştik. Ama bu deneme başarılı olmadı. Birbirimi kırmamak, üzmemek, hep arkadaş ve dost kalabilmek için ayrılmaya karar verdik.

EVLİLİKLERİ 2 YIL SÜRDÜ

Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar 2008 yılında Beyaz Show!da nikah masasına oturmuş ancak geçimsizlik nedeniyle 2010 yılında boşanmıştı.

TARTAKLAMA İDDİALARI

Bir dönem magazin gündemine düşen 'Can Tanrıyar, Petek Dinçöz'ü tartakladı' haberi tartıma yaratmıştı. İddiaya göre TNT yöneticisi Efe Önbilgin'nin bu nedenle Can Tanrıyar'la tartıştığı da belirtilmişti.

TNT'nin genel müdürü Efe Önbilgin ile aynı kanalda birçok programın yapımcısı olan Can Tanrıyar, kavga etti. İddialara göre; yapımcının sevgilisi Petek Dinçöz'e sergilediği agresif tavırlar kavganın nedeniydi.

Yapımcı Tanrıyar, aynı kanalda program yapan sevgilisini iddiaya göre kuliste tartakladı. Bu olay; Efe Önbilgin'in kulağına gitti. Tanrıyar'ı ertesi gün kanal binasına sokturmadığı konuşulan Önbilgin, Can Tanrıyar'ın kendisinden özür dilemesiyle sakinleşti; ancak Tanrıyar imzalı birçok programın yayınlanmasını durdurduğu ileri sürüldü

PETEK DİNÇÖZ YALANLADI

Ünlü yapımcı Can Tanrıyar, daha önce sevgilisi Petek Dinçöz'e dayak attığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Hatta güzel şarkıcı, yıllar önce katıldığı bir canlı yayında; sevgilisinin kendisine yumruk attığını itiraf ederek şaşırtmıştı.

Petek Dinçöz, daha sonra kendi programında iddiaları yalanladı, şöyle demişti:

"İlla Can'la bizi kavga ettirecekler. Can uzun zamandır, stüdyoya gelmiyor bile, programı Oğulcan Tanrıyar idare ediyor. kuliste kavga v.s nasıl olur?.. yazılıp çizilenlere inanamıyorum"

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bir Kez Daha Ayrıldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement