Fahriye Evcen Sonunda Pes Etti - Son Dakika
Magazin

Fahriye Evcen Sonunda Pes Etti

'Mürvet' karakteriyle 'Kurt Seyit ve Şura' kadrosuna katıldığı dizinin setinde çıkardığı olaylarla konuşulan Fahriye Evcen, dizinin yönetmeni Hilal Saral'dan özür diledi.

11.10.2014 13:14  Güncelleme: 15:09

Kurt Seyit ve Şura dizisine Mürvet karakteriyle katılmasının ardından içlerinde Kıvanç Tatlıtuğ'un da bulunduğu birçok oyuncuyla gergin anlar yaşayan Fahriye Evcen, son olarak Güzide'yi canlandıran Elçin Sangu'yu ağlatmıştı.

FAHRİYE EVCEN ÖZÜR DİLEDİ

Yaşanan olayların üzerine dizi setini terk eden Evcen'i, dizinin yönetmeni Hilal Saral, çıkardığı sorunlar nedeniyle yapımcıya şikâyet etmişti. Sette esen soğuk rüzgârlar sonrası güzel oyuncu hatasını anladı ve yönetmeninden özür diledi.


Fahriye Evcen Sonunda Pes Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Fahriye Evcen Sonunda Pes Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • muko: bir insan ancak bu kadar yeteneksiz, soğuk, itici ve buzdolabı olur. bunlar sanatçımı şimdi? 23 4 Yanıtla
    Sibel: Haklısın??bencede şımarıklar bide 0 0
  • Belma Ercan: fahriye Evcen birilerini rahatsız ediyor kesin ama kimi? Habermi bunlar şimdi, neye dayandırılmış? Hani ispatları? Şimdiye kadar çıkan haberlerde ne bir fotoğraf nebir video. . . yok. Masa başı ve körelmiş vicdanlar. benim gördüğüm bu. Bütün bunların aksine set çalışanlarından bunları yalanlayan övgü dolu sözler, ama onlara gözler, kulaklar tıkanıyor. Duymasınlar, görmesinler görenler görüyor, haberler alınıyor. Bu magazin camiası da birilerinin kuklası olarak kendini batırıyor. Bu arada fanları? İnadına daha çok sahipleniyorlar. 1 0 Yanıtla

Advertisement