Son Dakika: Ferhan Şensoy'a ilk veda eski eşi Derya Şensoy'dan geldi - Son Dakika
Magazin

Son Dakika: Ferhan Şensoy'a ilk veda eski eşi Derya Şensoy'dan geldi

Son Dakika haberlerine göre, Tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy, 2 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Haber sonrası duygularını paylaşan ilk isim Şensoy'un ilk eşi Derya Şensoy'dan geldi.

31.08.2021 10:27  Güncelleme: 10:36

Türkiye, sabah saatlerinde kahreden bir habere uyandı. Tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy yaşamını yitirdi. Bu acı haber sonrası usta oyuncunun ilk eşi Derya Baykal'dan yürekleri burkan bir paylaşım geldi.

"USTAMI, KIZLARIMIN BABASINI KAYBETTİK"

Şensoy ile 16 yıl evli kalan Baykal eski eşinin ölüm haberini "Ustamı, kızlarımın babasını kaybettik çok üzgünüz" sözlerle duyurdu.

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! İlk paylaşım eski eşi Derya Baykal'dan geldi

HEM EŞİ, HEM DE USTASIYDI

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un aşkı tiyatro oyununda başlamıştı! Çift, 1988 yılında evlenmiş 2004 yılında boşanmışlardı. Ünlü çiftin Derya Şensoy, Müjgan Ferhan Şensoy adında iki kızı var.

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! İlk paylaşım eski eşi Derya Baykal'dan geldi

"ÖZEL BİR İNSAN"

Derya Baykal yıllar önce verdiği bir röportajında eşi Ferhan Şensoy'la ilgili şunları söylemişti: Ferhan çocuklarımın babası, özel bir insan, değerli bir insan. Bugün Ferhan Şensoy dünya çapında bir isim. İkimiz de çok iyi biliyoruz ki şu an birbirimize ihtiyaç duysak hiç düşünmeden yan yana oluruz. Benim başıma bir şey gelse bilirim ki Ferhan jet hızıyla yanıma gelir. Aynı şekilde ben de öyle."

FERHAN ŞENSOY KİMDİR?

Ferhan Şensoy, 26 Şubat 1951, Çarşamba, Samsun'da doğdu. Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu olan Şensoy, aynı zamanda roman, deneme, günlük, televizyon dizisi ve film senaryoları yazarı, şair ve Ortaoyuncular Tiyatro Topluluğu'nun kurucusu.

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! İlk paylaşım eski eşi Derya Baykal'dan geldi

Tek kişilik oyunu Ferhangi Şeyler, 1987 yılından beri aralıksız devam eden en tanınmış oyun olarak biliniyor. Birçok kesim tarafından Ferhangi Şeyler'in stand-up komedilerinin ilham kaynağı olduğu düşünülse de, kendisi bunu "Ferhangi Şeyler'den etkilenmiş olabilirler ama Ferhangi Şeyler bir stand up değildir" diyerek açıklamıştı. Kel Hasan Efendi'den günümüze gelen Ortaoyuncuları Kavuğu'nu Münir Özkul'dan devralmış ve Rasim Öztekin'e devretmişti.

Son Dakika: Ferhan Şensoy\'a ilk veda eski eşi Derya Şensoy\'dan geldi

Son Dakika Magazin Son Dakika: Ferhan Şensoy'a ilk veda eski eşi Derya Şensoy'dan geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • suat genç: tüm dünya tanıyor mu? bu kadar abartı şart mı? 57 189 Yanıtla
    dopdogrucudavutt : Suat; senin tanımadığın bir gerçek. ve cahilliğinin hıncını ölü insanlar üzerinden alamazsın kardeşim. gerçeklerle yüzleş ve okumaya başla. Zira bunun hesabını Allah'a da veremezsin! Sen öldüğünde dünyanın hiçbir kaybı olmaz. 78 9 Necati Kaya: O işler sana zaten ters. Kafanı yormaya gerek yok. 69 7

Advertisement