Gündem yaratacak iddia! Müge Anlı, AK Parti'den milletvekili adayı mı olacak? - Son Dakika
Magazin

Gündem yaratacak iddia! Müge Anlı, AK Parti'den milletvekili adayı mı olacak?

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala sunucu Müge Anlı'nın AK Parti'den milletvekili adayı olacağı iddiası gündemi sarstı. Öne sürülen iddia sonrası bütün gözler Müge Anlı'ya çevrildi.

20.03.2023 11:21  Güncelleme: 11:39

Hafta içi her gün ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı, geniş hayran kitlesiyle dikkat çekiyor. Zaman zaman gündeme dair yorumlarıyla dikkat çeken Müge Anlı'nın siyasete atılacağı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLACAĞI İDDİASI

Başarılı televizyoncu Müge Anlı'ya AK Parti'den milletvekili aday adayı olması için teklif götürüldüğü ileri sürüldü. Yoğun bir iş temposu bulunan ünlü ismin ise bu teklifi düşünmek için zaman istediği de konuşulanlar arasında. Anlı'nın ne cevap vereceği şimdiden merak konusu olurken söz konusu adaylık iddiası da sosyal medyada gündem oldu.

EMNİYET MÜDÜRÜ İLE EVLENDİ

Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından söz ettiren Müge Anlı, geçtiğimiz sene İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturdu. İkili, evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

Bomba iddia! Müge Anlı, AK Parti'den milletvekili adayı mı oluyor?
Bomba iddia! Müge Anlı, AK Parti'den milletvekili adayı mı oluyor?
Gündem yaratacak iddia! Müge Anlı, AK Parti\'den milletvekili adayı mı olacak?

Son Dakika Magazin Gündem yaratacak iddia! Müge Anlı, AK Parti'den milletvekili adayı mı olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ayhan Taş: Başarılı bir sunucu sorgulayan,takip eden ve sonuçlandıran bir kişilik. 18 18 Yanıtla
  • Şevki Sünger: Gerek yok zaten devletin hakimi savcısı polisi kadına çalışıyor .Eğer bu programa gitmezsen pek çok vaka aydınlanmıyor.Nasıl bir devletsek .rant yapsın diye devlet bu kanala çalışıyor 13 5 Yanıtla

Advertisement