Hande Doğandemir Sosyal Medya Yüzünden Uykularının Kaçtığını Söyledi - Son Dakika
Magazin

Hande Doğandemir Sosyal Medya Yüzünden Uykularının Kaçtığını Söyledi

Hande Doğandemir Sosyal Medya Yüzünden Uykularının Kaçtığını Söyledi

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, başrolünü Levent Can ve Aytaç Şaşmaz ile paylaştığı eksik oyunuyla izleyici karşısına çıkıyor. Ünlü oyuncu, mesleğe ilk başladığı dönem sosyal medya yüzünden uykularının kaçtığını söyledi. İşte detaylar...

12.03.2023 11:21  Güncelleme: 11:26

Eksik oyunuyla seyirciyle buluşan Hande Doğandemir, Posta'dan Oya Çınar'a konuştu. Ünlü oyuncu, sosyal medya yüzünden mesleğe ilk başladığı dönemlerde uykularının kaçtığını söyledi.

İşte röportajdan kesitler...

Depremin ilk günlerinde oyuncuların destek çabaları çok sorgulandı. "Samimiyetsizler" eleştirileri yapıldı. Bunlar sizi incitiyor mu?

Valla kendi adıma kim ne yapıyorsa, ne kadar yapabiliyorsa, reklam için yapan varsa bile ondan da Allah razı olsun diyebilirim ancak. Bunların konuşulması bile korkunç. Ben ilk gün telefon elimde sürekli ağlıyordum. Sonra, "Ne yapabilirim?" dedim kendime ve elimden ne geliyorsa onu yapmaya çalıştım. Belediyelere gittim, kendi imkanlarımla yapabildiklerime odaklandım. Tüm bunları da bir oyuncu olduğum için değil, önce insan sonra da bu ülkenin bir vatandaşı olarak yaptım. Kim olursam olayım, vicdanımla yine aynısını yapardım…

Genel olarak sosyal medyada yazılıp çizilenler sizi duygusal olarak çok etkiliyor mu?

Bu mesleğe ilk başladığım zamanlarda gerçekten uykularım kaçıyordu. Özel hayatınız, dış görünüşünüz, başarınız, başarısızlığınız… Sadece göz önünde bir iş yaptığınız için insanlar sizin hakkınızda her şeyi söyleme hakkını kendinde görüyor. Bu inanılmaz bir baskı. Yeri geliyor hakarete, yeri geliyor linçe varıyor ucu. Bundan etkilenmemek için robot olmak lazım ama insanız ve etkileniyoruz. Sadece ilk zamanlara göre artık kendimi daha çok koruyabiliyorum ama hakikaten çok zor.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Hande Doğandemir Sosyal Medya Yüzünden Uykularının Kaçtığını Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement