İki Dünya Arasında Yeni Sezon Başlıyor - Son Dakika
Magazin

İki Dünya Arasında Yeni Sezon Başlıyor

İki Dünya Arasında Yeni Sezon Başlıyor

Muhteşem bir sezon finali ile izleyicisini merak içerisinde bırakarak 3 aylık ara veren dizi de, Selim ile Sahra'nın düğünü kana bulanmıştı.

23.08.2013 11:52  Güncelleme: 11:59

Yine muhteşem bir bölüm ile 2. Sezonuna imza atacak dizi de Selim ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Hayati riski büyüktür. Selim öğretmen ölecek mi? Yoksa bu badireyi de atlatacak mı?

Kanlar içinde gelinliğiyle gözyaşları içinde kalan Sahra, tüm aile tarafından suçlanacaktır.

Aslı yapmadığı bir suçun günahını ödemek üzere hapse gönderilirken, Farah da Cabir'in talimatıyla Ali'yi de alıp Suriye'ye dönecektir.

Selim öğretmeninin hastanede olduğunu Ali duyacak mı? Sahra, Selim'in acısına yanarken Ali'nin Suriye'ye gittiğini ne zaman fark edecek?

Seyirci tüm bu soruların cevabını 26 Ağustos Pazartesi akşamı Samanyolu televizyonunda saat 18.45'de yayınlanacak İki Dünya Arasında dizisinin 246. Bölümünde bulacak.

'İKİ DÜNYA ARASINDA, BU SEZON DAHA ÇOK SEVİLECEK'

Geçtiğimiz sezon 'En İyi Aile Dizisi' ve 'En Başarılı İntekraktif Dizi' seçilen İki Dünya Arasında, bu sezon daha çok sevilecek. Kaldığı yerden gündelik olaylara ve toplumsal konulara yer verecek olan dizi yeni oyuncuları ile de fark yaratacak.

DİZİNİN TAZE KANI YAPRAK DURMAZ

Geçtiğimiz 2 sezon Türkiye'de çekilen ilk Kürtçe drama dizisi olan ve Ahmed-i Hani'nin Mem-u Zin kitabından uyarlanan Siya Mem-u Zin dizisinde Zin rolünü başarı ile gerçekleştiren genç oyuncu Yaprak Durmaz, bu sezon İki Dünya Arasında dizisinin Esma'sı olarak diziye renk katacak.

SEYİRCİ, BU DİZİDE KENDİSİNDEN BİRŞEYLER BULACAK

Senaristliğini Erkan Çıplak'ın, Yönetmenliğini Tolga Çetin'in yaptığı başrollerini, İnanç Ömer Benlioğlu, Meltem Dağ, Yaprak Durmaz,Sevinç Kumaş, , Yavuz Çetin, Nesrin Yıldırım, Cengiz Okuyucu, Bahadır Bingöllü, Barış Can Doğan'ın paylaştığı dizi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da gündelik hayatta yaşanan olayları da içinde barındıracak ve her izleyicinin diziden kendisinden bir şeyler bulmasını sağlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin İki Dünya Arasında Yeni Sezon Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement