'Jaıme Lannister' İstanbul'a Geliyor! - Son Dakika
Magazin

'Jaıme Lannister' İstanbul'a Geliyor!

\'Jaıme Lannister\' İstanbul\'a Geliyor!

Jaime Lannister, gerçek adıyla Nikolaj Coster-Waldau, GQ Men of the Year 2014 ödül töreni için 12 Kasım günü İstanbul'a geliyor!

05.11.2014 11:51  Güncelleme: 12:20

GQ tarafından dünya çapında 19 yıldır sürdürülen ve Türkiye'de bu yıl üçüncü kez düzenlenecek "GQ Men of the Year" ödül töreni, bu sene de birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya hazırlanıyor.

"Yılın Uluslararası Starı" ödülünü alacak olan isim; son yılların en çok konuşulan, dört sezondur izlenme rekorları kıran ve ülkemizde CNBC-e'de yayınlanan Game of Thrones dizisinin Jaime Lannister'ı Nikolaj Coster-Waldau.

GQ Türkiye, 2014'te başarıları ve tarzlarıyla dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ Men of the Year ödül töreni 12 Kasım Çarşamba akşamı gerçekleşecek.

GQ tarafından dünya çapında 19 yıldır sürdürülen ve Türkiye'de bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan GQ Men of the Year ödüllerini kazanan isimler belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl'daki oyunculuğu ve herkes tarafından takdir edilen karakteri ile Halit Ergenç, GQ Türkiye tarafından Yılın Adamı seçildi.

Medcezir'deki rolü ile Serenay Sarıkaya Yılın Kadını ve Güneşi Beklerken dizisi ile yakaladığı çıkış ile Kerem Bürsin, Yılın Yükselen Yıldızı ödülüne layık görüldü. GQ Men of the Year ödül töreni 12 Kasım Çarşamba akşamı, Akmerkez ana sponsorluğunda Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorous'da gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 'Jaıme Lannister' İstanbul'a Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement