Kadir Çöpdemir Kadınları Nasıl Hayal Kırıklığına Uğrattığını Anlattı - Son Dakika
Magazin

Kadir Çöpdemir Kadınları Nasıl Hayal Kırıklığına Uğrattığını Anlattı

Kadir Çöpdemir Kadınları Nasıl Hayal Kırıklığına Uğrattığını Anlattı

Ünlü oyuncu Kadir Çöpdemir, radyoculuk yaptığı dönemde kadınların kendisini uzun boylu ve kıvırcık saçlı olarak hayal ettiklerini, gerçeği gördüklerinde ise hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

28.03.2017 20:19  Güncelleme: 20:21

Emre Saygı'nın Talk Show programı "Hadi Be"nin konuğu, ünlü radyocu ve oyuncu Kadir Çöpdemir oldu. Burada samimi itiraflarda bulunan Çöpdemir, kadınları nasıl hayal kırıklığına uğrattığını açıkladı.

KADINLAR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Radyoda çalışırken kadınların kendisini uzun boylu, kıvırcık saçlı olarak hayal ettiklerini ancak daha sonra kendisini tanıdıkça hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleyen Kadir Çöpdemir "Beni radyodayken uzun boylu kıvırcık esmer birisi olarak hayal ediyorlarmış. Hayal kırıklığı yaşayanlar çok olmuş. Bekledikleri gibi birisi değildim ama evlerinin abisi oldum" dedi.

"CEM YILMAZ'IN FİLMİNDE OYNAMAK İSTİYORUM"

Cem Yılmaz'la çalışmak ve filmlerinde yer almak istediğini söyleyen Kadir Çöpdemir " Çalışmak istediği isimlerden birisi Orhan Gencebay'dı ve çalıştım. Cem Yılmaz ile çalışmak istiyorum. Filminde kıyıda köşede bir rol alsam yeterli bana" diye konuştu.

"KADINLAR BENİ UNUTAMAZ"

Hayatına giren kadınların kendisini unutamadığını ve birde en iyi lokantalarda fotoğrafının olduğunu söyleyen Kadir Çöpdemir " Hayatıma giren kadınlar beni komik olmamdan dolayı unutamıyor. Birde Türkiye'nin en iyi lokantalarının çoğunun duvarında resmim var. Bir kadınlarda birde lokantalarda izimi bırakıyorum" dedi.

"KIZLAR BEĞENMİYOR DİYE TRAŞ OLUYORDUM"

Gençlik zamanlarında mahalledeki kızların kendisini sakallı beğenmediğinden dolayı yıllardır traş olduğunu söyleyen Kadir Çöpdemir "Yıllardır kızlar beni sakallı beğenmiyorlar diye pazar günleri bile sakal traşı oluyordum. Sakal moda olunca uzatmaya başladım" diye konuştu.

"AVUKAT OLMAYI ÇOK İSTERDİM"

Çocukluğunda itibaren avukat olmayı çok istediğini ve resimlerde kendisini cübbeli olarak çizdiğini anlatan Kadir Çöpdemir "Rahat bir iş yapıyoruz. İnsanlar madende sabahtan akşama kadar çalışıyor, doktorlar saatlerce ameliyat yapıyor.Biz sadece konuşuyoruz. Eğer radyocu olmasaydım avukat olmak isterdim. Çocukken resimlerde kendimi hep avukat cübbesiyle çizerdim" dedi.

Son Dakika Magazin Kadir Çöpdemir Kadınları Nasıl Hayal Kırıklığına Uğrattığını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement