Betül Demir'den çarpıcı sözler: Birlikte yaşamanın da evlilikten farkı yok - Son Dakika
Magazin

Betül Demir'den çarpıcı sözler: Birlikte yaşamanın da evlilikten farkı yok

Betül Demir\'den çarpıcı sözler: Birlikte yaşamanın da evlilikten farkı yok

Pop müziğin güçlü isimlerinden Betül Demir, aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalara imza attı. Özgürlüğüne düşkün olduğunu söyleyen Demir, "Bir erkekle hep aynı evde kalamam ben. Birlikte yaşamanın da evlilikten farkı yok. Bir imza eksik o kadar." dedi.

30.01.2021 16:48  Güncelleme: 23:13

Pop müziğin önemli isimlerinden Betül Demir, uzun aranın ardından sonra çıkardığı son teklisi Toz Duman ile piyasaya güçlü bir giriş yaptı. Ünlü popçu, yükselişe geçen şarkısı sonrası özel hayatı ile ilgili merak edilenleri Posta Gazetesine anlattı.

"İLİŞKİM YENİ BİTTİ"

Aşk hayatı üzerine merak edilenleri yanıtlayan Betül Demir, "Ben özel hayatımı anlatmadığımdan beni yalnız sanıyorlar. Oysaki ben aşktan beslenirim. Çok değer verdiğim bir ilişkim yeni bitti. İlişkilerimi kimsenin gözüne sokmam. Buna biraz aşkı koruma içgüdüsü de diyebiliriz." diye konuştu.

Betül Demir'in evlilik açıklaması olay yarattı

"BİR ERKEKLE HEP AYNI EVDE KALAMAM"

İlişkisinde özgürlükten yana olduğunu dile getiren ünlü popçu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Zeki, esprili, yaratıcı, üretken, kendine güvenen, hazmetmiş, hayattan keyif alan, her şeye saygılı, bana ait alanlara saygılı bir sevgili olmalı. Aslında çok basit. Alanıma girildiği an deliriyorum ben, özgürlükten yanayım. Bütün arkadaşlarım evlendi, bazıları çok da mutlu ama ben de böyle çok mutluyum. Bir erkekle hep aynı evde kalamam ben. Birlikte yaşamanın da evlilikten farkı yok. Bir imza eksik o kadar. Arada sadece kendimle baş başa kalmak isterim ki üreteyim, düşüneyim, merak edeyim, özleyeyim."

"MÜZİK DIŞINDA BİR İŞ DÜŞÜNMEDİM"

Pandemi sürecinde çok güzel şarkılar yaptığını söyleyen Demir, "Konserlerde o coşkuyu yaşayamamak çok can yakıcı. Müzik, sadece eğlence sektörünün bir parçası değildir, bir şifadır. Müzik dışında başka bir iş yapmayı hayatımın hiçbir döneminde düşünmedim. Yapamam da zaten. Bu süreçte dijital platformlar için içerik üretmek gerektiğini fark ettim. Yıllardır birlikte çalıştığım yol arkadaşlarımla birlikte YouTube kanalım için canlı performans videoları hazırlayıp yüklüyoruz." dedi.

Betül Demir'in evlilik açıklaması olay yarattı

AUDREY HEPBURN VE KATE MOSS HAYRANI

Tarzı için zaman zaman danışmanlık aldığını itiraf eden ünlü şarkıcı, "İşimle ilgili olarak son dönemde Bükre İkizer'le çalışıyorum. Hiçbir zaman moda oldu diye bir şey giymedim. Her zaman stillerin takipçisi oldum. Audrey Hepburn ve Kate Moss'a bayılırım. Giydiklerin ruhunla bütünleşmiyorsa palyaçodan farksız olursun." dedi.

"TWEET ATARAK ERKEK ŞİDDETİNE SON VEREMEYİZ"

Sözlerine erkek şiddeti üzerinden devam eden Betül Demir, şunları kaydetti: "Şiddete uğrayan kadınların, bu kendi utançlarıymış gibi zindanlarında hapsolmalarını engelleyebiliriz. Onlara cesaret vermeliyiz. Şu pandemi bitsin de bu konuda yapacak çok şey var. Oturduğumuz yerden tweet atarak erkek şiddetine son veremeyiz. Onlarla bir araya gelip daha güçlü durabilmeleri için konserler, okuma günleri, seminerler düzenlemeliyiz."

Betül Demir'in evlilik açıklaması olay yarattı
Betül Demir'in evlilik açıklaması olay yarattı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Betül Demir'den çarpıcı sözler: Birlikte yaşamanın da evlilikten farkı yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement