Sinirlenmemem Gerek Ona Göre Davranın! - Son Dakika
Magazin

Sinirlenmemem Gerek Ona Göre Davranın!

Kadir İnanır, rol arkadaşlarını baştan uyardı: Doktorum sinirlenmemem gerektiğini söyledi.

12.05.2012 06:03  Güncelleme: 08:40

Çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak olan 'Elveda Katya' isimli sinema filminin başrol oyuncusu Kadir İnanır, rol arkadaşlarını peşin peşin uyardı. Caner Cindoruk, Rüçhan Çalışkur ve Rus oyuncular Anna Andrusenko, Ekatarina Malikova ile Elena Polyanskaya'nın rol alacağı Türk-Rus ortak yapımı filmin basın toplantısında konuşan İnanır, kendisine methiyeler düzen film ekibine uyarılarda bulundu.

EKİP DE ONA GÖRE DAVRANSIN

Geçtiğimiz aylarda ciddi bir rahatsızlık geçiren ünlü oyuncu, doktorunun tavsiyesiyle, çekimler sırasında sakin olmaya ve sinirlenmemeye çalışacağını söyledi: "Eminim tüm ekip de bu durumuma uygun davranacaktır. Ama ben hiç kimseden hiçbir şey talep etmem." Bazen zor bir insan olabildiğini ve kendisiyle çalışmanın çok kolay bir şey olmadığını söyleyen Kadir İnanır sözlerine şöyle devam etti: "Biz oyunculuğu çok hassas görür ve yaptığımız işi, çok iyi olması için çok önemseriz. Rol arkadaşlarımızın ve film ekibinin de böyle davranmasını bekleriz. Bütün arkadaşların, çekimler boyunca sıkıntılarından, dertlerinden ve özel hayatlarından arınmış olarak sete gelip kendilerini filme vermeleri gerekir. Eğer böyle olmazsa, ben yaptığımız işin kötü olacağına inanıp geriliyorum ve sette sert bir adam olabiliyorum."

KİRLİ SAKALA AÇIKLAMA GELDİ

Filmde dünya işlerini bir kenara bırakıp hacca gitmiş 'Yusuf' isimli bir kaptanı canlandıracak olan Kadir İnanır, rolü için sakal bıraktığı, bu nedenle de basın toplantısına kirli sakallı geldiğini söyledi. İnanır, önümüzdeki günlerde Erzurum'da bir ödül törenine katılacağını söyledi ve "Orada da aynı izahati vereceğiz" dedi. Sakallarını çok fazla uzatmayacağını belirten usta oyuncu, saçlarını ve bıyıklarını da boyatmayacağını ve en doğal hali ile kamera karşısına geçeceğini söyledi.

DOKUNAKLI SAHNELER KADİR BEY'İ AĞLATTI

'Elveda Katya' filminin yönetmeni Ahmet Sönmez; filmi bir haftası Batum'da, üç haftası da Trabzon'da olmak üzere dört haftada çekmeyi planladıklarını söyledi. Kadir İnanır'ın rolünün çok farklı ve dokunaklı olduğunu belirten Sönmez, "Filmdeki bazı sahneleri Kadir Bey'e anlatırken ikimiz de çok duygulanıp ağladık" dedi. Ahmet Sönmez filmin senaryosunun Türk ekip tarafından yazıldığını, fakat Rus kadınlarının öyküsünü anlattığını söyledi. Öykünün yaşanmış bir hikayeye dayandığını söyleyen Sönmez, filmi Rus sineması duygusu ile çekeceklerini de sözlerine ekledi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Sinirlenmemem Gerek Ona Göre Davranın!
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sinirlenmemem Gerek Ona Göre Davranın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement