Taha Özer: 400 Kadınla Birlikte Oldum - Son Dakika
Magazin

Taha Özer: 400 Kadınla Birlikte Oldum

Gece hayatını ve kadınlarla ilişkilerini sergilediği kareleriyle sosyal medyada fenomen olan Taha Özer, verdiği röportajda 400 kadınla birlikte olduğunu söyledi.

13.12.2015 10:21  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tek kareye sığdırabildiği en fazla kız sayısı: 6... Tangalı kızlarla paylaştığı bir fotoğrafa aldığı ortalama like sayısı: 10 bin... Sadece Instagram'daki takipçileri: 430 bin... Fotoğraflardaki en ucuz araba: 300 bin lira... En yakın kankitoların sayısı: 3... Boy: 1.90... Kilo: 81... Devamı: Taha Özer'in şahsında... Mmukayeseli-analizli... 2015 model bir yerli Playboy portresi!

Taha Özer, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye verdiği röportajda "kaç kadınla birlikte oldun" sorusuna, "Birkaç ay önce Milano uçağında saydım. Baktım uçak iniyor, ben hâlâ sayıyorum. 400'de kaldım." yanıtını verdi.

İşte Taha Özer'in o röportajı...

27 yaşındasınız. Erzurumlu bir ailenin üç çocuğundan biri... Ailenin ayrıkotu siz miydiniz?

- Evet. Bir sorun yaşanmışsa mutlaka benim başımın altından çıkardı. İnsanlar bana "Dur" dese de ben beceremiyorum. Ama güzel bir çocukluktu.

Ne okudunuz?

- Yeditepe Üniversitesi'nde İngilizce işletme. Sonra Boston, New York'ta İngilizce ve İtalyanca eğitimi. Ardından İstanbul. Bir single çıkardım. O şarkıda Sezen Aksu ile çalıştım.

E buraya kadar gayet iyi... Hangi noktada devreler yandı? Yani sosyal medyada çıplak pozlar, yataklarda tangalı kızlar, paralar, silahlar, helikopterler...

- Hep kendimi iyi hissettiğim şeyleri yapmayı sevdim. Bu da içimde var. Yaşadıklarımı paylaştıkça çok fazla insan takip etmeye başladı. Sadece takip de değil, tanışmak istiyorlar. Çünkü bizimle birlikte onlar da ön planda oluyorlar.

Amacınız ne?
- Farklı olmak. Kimsenin yapmadığını yapmak istiyorum.

İyi de sizin yaptığınızın Amerikalı bir aslı var zaten. Dan Bilzerian...

- Amerika'da var ama Türkiye'de tekim. Ayrıca ben kendimi ona benzetmiyorum. Yaşam tarzımız benziyor diye böyle algılanıyor. O bana göre çok daha uçlarda. Benim hayatım daha dengeli.

Bu işin arkasında bir felsefe falan olmalı.

- Yoo.. Doğru bildiğimi ve beni mutlu edeni yapıyorum. Tarzımı sevebilir, eleştirebilir ya da nefret edebilirsin. Beğenmiyorsan takip etmezsin olur biter.

Yani ortada abuk bir durum yok...
- Kabul, deli bir tarafım var. Ama DJ'lik yapıyorum. Verdiğim partiler yıkılıyor. Güzel kızlar, yakışıklı erkekler, herkes oraya geliyor. Tanınıyorum. Para da kazanıyorum.

Ama zaten büyük bir ayakkabı markasının veliahtısınız.
- Evet, aynı zamanda aile şirketimizde de çalışıyorum ve evet, oradan gayet iyi kazanıyorum. Ama hobilerimden kazandığım paraya niye hayır diyeyim ki?

Göreviniz ne şirkette?
- Her görevdeyim.

Babanız ve anneniz...

- Babam başlarda tepki gösterdi. Sonra benim özel hayatım olduğu için o da alıştı. Annem fazla tepki vermiyor. Zaten o da bu yaşta evlenmemi istemiyor. Ona ileride her şeyin daha farklı olacağını da anlattım. Evlendiğimde sosyal medyada falan yer almayacağım. Eşimle birlikte belki ortak hesabımız olur.

Bir kadın neden sizinle evlenmek istesin ki?

- Valla evlenmek isteyen çok. Eğer benim profilimde biriyle olacaksan bunlara katlanacaksın. Geçmişimle değil, geleceğimle ilgilenmesi lazım.

Peki o yansıttığınız yaşantının ne kadarı gerçek, ne kadarı fotoğraf kurgusu?

- Yüzde 100'ü gerçek. Hepsini yaşıyorum. O sırada da fotoğraf çektiriyorum.

Mesela yatakta kızlarla beraber paraların üzerinde yattığınız kareler... Böyle paraların üzerinde sevişirken durup fotoğraf arası mı veriyorsunuz?

- O kareyi çektiğimizde arkadaşlarım yanımdaydı. Güzel zaman geçirdik. Bir fotoğraf çekmek istedik ve aklımıza paraları kullanmak geldi. Yani paraların üzerinde sevişmiyoruz.

Kimdir bu kızlar?
- Arkadaşlarım.

Şimdiye kadar kaç kadınla birlikte olmuşsunuzdur?
- Gerçekten mi soruyorsun?

Niye şaşırdınız?

- Birkaç ay önce Milano uçağında saydım. Baktım uçak iniyor, ben hâlâ sayıyorum. 400'de kaldım...

Şimdi de kendi adınıza bir aplikasyon çıkardınız. Peki sizce hesaplarınız insanlara ne veriyor ki bu kadar takip edeniniz var?

- Yurtdışında birçok starın kendi aplikasyonu var. E güzel görüntüler... Sonra hayatım sadece kızlar, seks ve arabalardan ibaret değil ki. İhtiyacı olan birilerine yardım etmeyi, spor yapmayı da seviyorum. Bunları da paylaşıyorum.

Önce yardım, sonra tanga...
- Evet, deli deli... Zaten farklı olan da öyle ortaya çıkıyor.

Peki tepki aldığınız da oluyor mu?
- "Günlük ücretin ne kadar" diye soran kadınlar var. Ama cevap vermiyorum. Herhalde çirkin ki bana öyle yazıyor. Tehdit eden erkekler de oluyor. Ama kulübe gidiyorum, sosyal medyadan yerimi etiketliyorum. Kimsenin geldiği yok.


Taha Özer: 400 Kadınla Birlikte Oldum

Son Dakika Magazin Taha Özer: 400 Kadınla Birlikte Oldum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (78)

  • nergiz: ahlaksızlar 61 1 Yanıtla
  • Rahm: Allah saptırdığı halde kendini doğru yolda zannedenler hali ne kötüdür... 37 1 Yanıtla
  • KAYSERİ: erzurumludan böleleri çıkar zaten D) 19 18 Yanıtla
  • Zynp: 20 yıl sonra doğru yolu buldum diye bazıları gibi tv de karşımıza çıkmazsa iyidir 36 0 Yanıtla
  • karadenizli: Senin ölün pis kokar koçum..imam olsam senin ölünü gördüğm gün istifa ederim 34 1 Yanıtla
  • tc: dadaslarin yuz karasi 33 1 Yanıtla
  • VATANDAŞ: İyi halt etmiş birde terbiyesizliği ile övünüyor senin ailene yapılsa 33 0 Yanıtla
  • fienanillah: Ulan hayvan beraber olmak adamliksa hayvanlar hergunberaber oluyorlar .biraz edepli ol lan 32 0 Yanıtla
  • aspendos: bu haberi yapmanızdaki amaç ne çözemedim..adamın zinasını marifetmiş gibi anlatmak ne zamandan beri habercilik oldu 31 0 Yanıtla
  • tarik: Ölüm yakın sanma uzak Dünyadakiler hep bir tuzak Burda Hakk'ı göremiyorsan Yarın hâlin ne olucak? herseyin olsada sonucda bir Hiç'sin 30 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement