Ünlü İsimlerin Katıldığı 'Toz' Oyununun 300. Oyunu Kutlandı - Son Dakika
Magazin

Ünlü İsimlerin Katıldığı 'Toz' Oyununun 300. Oyunu Kutlandı

Ünlü İsimlerin Katıldığı \'Toz\' Oyununun 300. Oyunu Kutlandı

Zerrin Tekindor'un oğlu Hira Tekindor'un yönetmenliğini üstlendiği 'Toz' oyununun 300. oyununa Kenan Doğulu, Beren Saat, Esra Dermancıoğlu, İbrahim Selim ve Nilperi Şahinkaya gibi ünlü isimler katıldı. Zerrin Tekindor, oyunun ardından paylaştığı fotoğrafta katılımcılara teşekkür etti. Beren Saat ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda tebriklerini iletti.

22.03.2024 12:33  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yönetmenliğini Zerrin Tekindor'un oğlu Hira Tekindor'un üstlendiği "Toz"un 300. oyununa, Kenan Doğulu, Beren Saat, Esra Dermancıoğlu, İbrahim Selim ve Nilperi Şahinkaya gibi ünlü isimler katıldı.

'HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM'Zerrin Tekindor, oyunun ardından Kenan Doğulu, Beren Saat, İbrahim Selim ve Esra Dermancıoğlu ile paylaştığı fotoğrafta "300. oyunda sizi de orada görmek ne kadar mutlu etti beni. Hepinizi çok seviyorum" ifadelerini kullandı. BEREN SAAT'TEN TEKİNDORLARA TEBRİK: 'HAYRANIN OLMAK İÇİN BİR NEDEN DAHA'

Beren Saat de oyunun ardından kendi Instagram hesabı üzerinden paylaştığı hikayede Zerrin Tekindor ve Hira Tekindor'a tebriklerini iletti.

Saat, yaptığı paylaşımda "Hayranın olmak için bir neden daha: Toz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Ünlü İsimlerin Katıldığı 'Toz' Oyununun 300. Oyunu Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement